fedheden
Kilopat
Sistemdeki RAM miktarını 6GB'a çıkardım. Bu sayede genel kasma %99 oranında çözüldü. Sadece chrome'da çok sekme açınca ve arkada çok uygulama çalışınca hafif oluyor ama benim için hiç önemli değilYeni gördüm 5dk içinde söylüyorum. H624ify diye eklenti var onu deneyebilirsiniz. Başka formatta çalıştığı için videolar hızlanması lazım. 60FPS kilidide açabilirsiniz ama o bana göre biraz sıkıntılı çalışıyor gibi.
Aygıt yöneticisi--Sistem aygıtları--yüksek duyarlıklı olay süreölçeri.
Sorun genel olarak RAM takviyesi ile çözüldü ancak yinede inceliyorum, teşekkürler.Hocam ben e7400 ve hd3650 ile kullanıyorum. Videoları 720p izliyorum üstüne işlemci yetmiyor %100'e vuruyor. Bendeki sıkıntı başlatma ve durdurmada hantal kalıyor ama takılma yok.
Bu rehberlerimi incelemelisin.
Rehber: Windows 10'da yer açma
Merhaba. Malum Windows 10 formatı atıp güncellemeleri kurunca epey yer kaplar hale geliyor. Ben de bu komutu geçen gün formattan sonra denedim ve kesin sonuç aldım. İşlem hard disk ile 10 dakika sürüyor. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve yapıştırın. Sorumluluk size aittir, ben sıkıntı...www.technopat.net
Rehber: Külüstür bilgisayarda Windows 10 kullanımı
Efendim herkese iyi hafta sonları. Hemen çöp sistemin özelliklerini yazıyorum: E7400, HD 3650, DDR2 4 GB RAM, SATA 2 5900RPM 8MB çöp bir Harddisk. Tabi bir SSD diye tutturduk gidiyor ama aslında çok da gerekli olmadığını düşünüyorum. Benim Windows 10 için yaptıklarımı size sunacağım. 1)...www.technopat.net