Videodaki sistem gtx 950 ayrıca ilk kalkışta bile anlık laglar girip çıkıyor akıcı bir oyun göremedim ben. İşlemci sürekli %100, buna gerek var mı cidden?
Videodaki sistem GTX 950 ayrıca ilk kalkışta bile anlık laglar girip çıkıyor akıcı bir oyun göremedim ben. İşlemci sürekli %100, buna gerek var mı cidden?
Ayrıca gta5te bu performansı vermesi diğer oyunlarda akacağı anlamına da gelmez, burada CPU kullanımı %100 gördük hele ki bunun da üstü gtx 960 tavsiye edilmiş olacak iş değil. Konu sahibi arkadaş eğer böyle bir kart kullanmak istiyorsa işlemciyi quad serisi yapması en mantıklısı, anakart da destekliyor.
İşte şubattan itibaren annem bursumu bana verecek sistemimi yenilemeyi düşünüyorum 700 800'e işlemci olarak dediğinizi buldum 80 TL'ye anlaştım adamla.
2. el almayı düşünüyorum temiz kullanan insan çoktur.
İşlemci olarak Xeon 5450 alacağım.
İşte şubattan itibaren annem bursumu bana verecek sistemimi yenilemeyi düşünüyorum 700 800'e işlemci olarak dediğinizi buldum 80 TL'ye anlaştım adamla.
2. el almayı düşünüyorum temiz kullanan insan çoktur.
İşlemci olarak Xeon 5450 alacağım.
Evet onlar. Core 2 quad serisi, 4 çekirdeklidir. Paranız mukabilinde alabildiğinizi alın, aliexpress üzerinden de fiyat bakın genelde daha ucuza geliyor, bulabilirseniz güzel fiyata ikinci el alın birinden.