E7500 sisteme yükseltme önerisi

Arkadaşlar bu işlemciye GTX 960 nasıl tavsiye ettiniz, çok darboğaz yapar diye düşünüyorum. Maksimum GTX 750 olur o da hafif bir darboğaz yapar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı sistem

Videodaki sistem gtx 950 ayrıca ilk kalkışta bile anlık laglar girip çıkıyor akıcı bir oyun göremedim ben. İşlemci sürekli %100, buna gerek var mı cidden?

8 GB RAM ile akıcı olur.
Ayrıca gta5te bu performansı vermesi diğer oyunlarda akacağı anlamına da gelmez, burada CPU kullanımı %100 gördük hele ki bunun da üstü gtx 960 tavsiye edilmiş olacak iş değil. Konu sahibi arkadaş eğer böyle bir kart kullanmak istiyorsa işlemciyi quad serisi yapması en mantıklısı, anakart da destekliyor.

Bütçe nedir? O sisteme destekliyorsa Xeon X5460+rx 460-560+8 GB tadından yenmez.

İşte şubattan itibaren annem bursumu bana verecek sistemimi yenilemeyi düşünüyorum 700 800'e işlemci olarak dediğinizi buldum 80 TL'ye anlaştım adamla.
2. el almayı düşünüyorum temiz kullanan insan çoktur.
İşlemci olarak Xeon 5450 alacağım.

Son düzenleme:

Şurdan anakartınızın desteklediği işlemcilere bakabilirsiniz zira içlerinde xeon işlemci göremedim anakartınız destek vermiyor gidip almayın boşa. Quad işlemcilere bakınız.

Quad dediğiniz Q serisi değil mi
Q8300, Q9600 gibi.
Evet onlar. Core 2 quad serisi, 4 çekirdeklidir. Paranız mukabilinde alabildiğinizi alın, aliexpress üzerinden de fiyat bakın genelde daha ucuza geliyor, bulabilirseniz güzel fiyata ikinci el alın birinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…