Evet olabilir fakat bir de aliexpresse bakın q9400 77 liraya satıyorlar ücretsiz kargo 15-20 de vergi ödersiniz her türlü ucuza gelir. Hatta q9550 veya q9500 de bakın oradan. Ayrıca farklı ikinci el sitelerine bakın güzel şeyler bulursunuz iyi fiyata.
Evet olabilir fakat bir de Aliexpress'e bakın Q9400 77 liraya satıyorlar ücretsiz kargo 15-20'de vergi ödersiniz her türlü ucuza gelir. Hatta Q9550 veya Q9500'de bakın oradan. Ayrıca farklı ikinci el sitelerine bakın güzel şeyler bulursunuz iyi fiyata.
2. el sitelerinde gereğinden yüksek fiyata satılıyor.
Ekran kartı kısmında R7 240 var alsammı diye düşünüyorum.
RAM olarak da 2 GB'nin birini çıkarıp 8 taksam PC uçar ileride bir de SSD'de takarım.
GTX 960 düşündümde darboğaz yapıyor videolarda falan baktım.
2. el sitelerinde gereğinden yüksek fiyata satılıyor.
Ekran kartı kısmında R7 240 var alsammı diye düşünüyorum.
RAM olarak da 2 GB'nin birini çıkarıp 8 taksam PC uçar ileride bir de SSD'de takarım.
Attığınız linkte Q9400 160tl. Az önce sarı sitede biraz bakındım ve birsürü işlemci buldum bu fiyata, 160 civarına q9500 bile var birsürü. Biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim pazarlık da yaparak güzel bi fiyata alınır.
Attığınız linkte Q9400 160TL. Az önce sarı sitede biraz bakındım ve bir sürü işlemci buldum bu fiyata, 160 civarına Q9500 bile var bir sürü. Biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim pazarlık da yaparak güzel bir fiyata alınır.
Aceleniz yoksa aliexpress iyi bir seçenek. Kendim de aldım yaklaşık 20 gün oldu iki gün önce bulunduğum şehre gelmiş kargom, önümüzdeki hafta da teslimat yaparlar sanırım. Evdeki eski bi sistem için core 2 duo e8600 almıştım.
Aceleniz yoksa Aliexpress iyi bir seçenek. Kendim de aldım yaklaşık 20 gün oldu iki gün önce bulunduğum şehre gelmiş kargom, önümüzdeki hafta da teslimat yaparlar sanırım. Evdeki eski bir sistem için Core 2 Duo E8600 almıştım.
Tek kanalda oldukça güçlü fakat 2 çekirdekli olduğu için yeni oyunlarda vesaire pek tercih edilmez. Günlük işlere veya çok zorlamayacak oyunlara iyi gider, ayrıca anakartınız q serisini desteklerken başka seriye bakmanıza gerek yok zannımca.