E7500 sisteme yükseltme önerisi

O 80 TL'ye işlemciyi alın kalan parayla rahatlıkla RX 460-560 bulursunuz. Kalan paraya da RAM alırsınız.

İnternette aradım fakat o modeli bulamadım. P5G41T-M LX olabilir mi? AİDA64 programı ile bakın.
Kardeşim neyi bulamıyorsun yazar yazmaz çıkıyor zaten, arkadaşa da gerekli bilgiyi verdim. Adam ilk mesajda anakart yazmış anakart ne diye konuya girmişsin biraz okuyup yazın lütfen.

Kardeşim neyi bulamıyorsun yazar yazmaz çıkıyor zaten, arkadaşa da gerekli bilgiyi verdim. Adam ilk mesajda anakart yazmış anakart ne diye konuya girmişsin biraz okuyup yazın lütfen.
Adam ilk mesajda P4G41T yazmış, internette o yüzden çıkmıyor. Sen biraz daha dikkatli okusaydın böyle gereksiz bir mesaj yazmazdın.

Adam ilk mesajda P4G41T yazmış, internette o yüzden çıkmıyor. Sen biraz daha dikkatli okusaydın böyle gereksiz bir mesaj yazmazdın.
Bak o okumayan adam anakartı bulup paylaşmış arkadaşla, işlemci listesini de atmış olayı çözmüş. P4 gibi bir anakart olmadığını da yazınca gördüğüm için anakartı buldum ve arkadaşa attım. Nasıl bir tarayıcı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama şu an bu lafınızın üstüne bidaha baktım yine buldu anakartı olacak iş değil. Ne yazıyorsunuz da çıkmıyor merak ettim.

Anakart olarak P4 serisini duymadığım için biraz bakmak istedim, meğerse sonradan öğrendim P4 serisi olmadığını. P4G41T yazarak aradım bulmamıştı. Ayrıca hiçbir 775 anakartın listesinde Xeon desteklediği yazmaz çünkü Xeon işlemciler 771 sokettir aslında. Modlanarak 775 sokete uyarlanıyor ve arkadaşın anakartına baktım ve destekliyor. Tek yapması gereken BİOS modlaması ve işlemciyi takması, ardından Xeon kullanabilecektir.
BİOS için link: ASUS region

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…