E7500 sistemime uygun anakart ve RAM yükseltmesi

Bütçe
300-400

NihatB

Femtopat
Evet sistemim resimlerde görüldüğü gibi bu sisteme anakart ve RAM yükseltmesi yapmak istiyorum. RAM 8 GB DDR3 olmalı bütçem 300-400. şu anki anakartımın modeli: ASUS P5KPL-AM SE.

Dosya Ekleri

• dxdiag 1. sayfa.PNG
    dxdiag 1. sayfa.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 55
  • dxdiag ekran kartı sayfası.PNG
    dxdiag ekran kartı sayfası.PNG
    3 KB · Görüntüleme: 40
  • ekran kartı.PNG
    ekran kartı.PNG
    14,1 KB · Görüntüleme: 38
RAM ve anakart yükseltmek istedigimi soylememe ragmen ekran kartı ve islemci yukselt diyorsun ben bilmiyor muyum hepsini yükseltmeyi. 1.yeni bilgisayar alacagim. 2. ekran kartim ve islemcimin iyi oldugunu dusunuyorum oyunlarda RAM'dan sıkınti yasiyorum 3.zaten yeni bilgisayar alacagim için ekran karti ve islemciye para vermeyi dogru bulmuyorum (suanki RAM'im 4 GB ve DDR2)

LoL, CS:GO, EU4, HOI4, Empire Total War, Albion Online, L4D2, Hounds: The Last Hope, Total War Atilla, Mount and Blade: Warband, Viscera Cleanup Detail hatirlayabildiklerim bunlar.

Burada oynadigim oyunlara yetiyor ama yeni oyunlar oynayamiyorum zaten sorun anakartta degil anakartim RAM desteklemedigi için anakarti degistiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı