E7500 ve 9600 Tabanlı Sistemi Upgrade Etmek

Tolgaaa

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar ;
Arkadaşlar bilgisayarım en az 6 yıllık. İlk baş onu söyleyeyim :)
Özellikleri ;
Ekran Kartı : NVDIA GeForce 9600 GT 2796 MB
Ram : 4 GB
İşlemci : INTEL CORE 2 DUO CPU E7500 @2.93 GHZ , 2933 MHZ
Hafıza : 300 GB
Anakart : G31M-ES2L

Bu sisteme ne eklersem biraz düzelme olur ? Hiç olmasa oyunlarda çok az fps artışı alabilirim ? Mesela şu an Arma 3'ü hiç oynayamıyorum, 10 fps falan oluyor. Onu ne kadar yükseltebiliriz ? Oyunların çoğunda hafif takılmalar oluyor bunu düzeltmek mümkün mü ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

PSU 12v kanalı kaç amper? Monitör çözünürlüğünüz nedir? En fazla R7 260X alınabilir tahminen. Kullanan birileri çıkarsa daha iyi olurdu.
Bir de takılmaların sebebi oyun sırasında işlemciyi meşgul eden başka şeylerin arka planda çalışması olabilir mesela.

Yanlış bakmadıysam 10 amper. Monitör çözünürlüğü 1440*900. Yok arka planda hiçbirşey çalışmıyor.

Yanlış yere bakmışsınız. Şöyle bir etiket üstünde yazıyor. +12v1 +12v2 altında yazan değerler lazım.

9600 GT 95 watt galiba. R7 260X de 115 watt, pek sorun olmaz gibi duruyor.

vs450.png

Bu sistem adam olmaz. Bu sistemin çok benzeri bende vardı. Ekran kartı 9500 GT idi sadece. Gtx 750 Ti taktım, inanılmaz darboğaz yaptı. Yani dediğim gibi sistemi bir an önce elden çıkarıp yeni sistem toplamaya bakın.

Güç kaynağı everest switching power supply atx-300

Bende bu sistemin adam olucağını sanmıyorum :) Teşekkürler yardımlarınız için

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00