İsimsizAB Hectopat Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2018 #11 Silinen üye dedi: hocam ben ikinci el istemiyorum da.Acaba bana 500tlyi geçmeyecek sıfır ürün önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... o anakarta sıfır işlemci bulmanız imkansız ekran kartı olarak gt 1030 alabilirsiniz 400 tl ye ancak benim dediğimi almanız daha yararlı olur
Silinen üye dedi: hocam ben ikinci el istemiyorum da.Acaba bana 500tlyi geçmeyecek sıfır ürün önerisi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... o anakarta sıfır işlemci bulmanız imkansız ekran kartı olarak gt 1030 alabilirsiniz 400 tl ye ancak benim dediğimi almanız daha yararlı olur
Ice Machine Decapat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 270 28 Haziran 2018 #12 Ahmetssx dedi: Arkadaşlar ben bilgisayar alma işini seneye bıraktım. Onu alana kadar eski bilgisayarla idare etmem lazım. Ben sistemime bazı yenilikler düşündüm. Ama almadan size bir danışayım dedim. Sistemim; Intel Core 2 Duo E7500 Asus P5KPL-AM SE GEFORCE 9800 GT DDR2 333MHz RAM Normalde dış kasayı değiştirmem ama USB'ler, mikrofon girişleri bozuk. Ondan dolayı bu kasayı düşündüm: Compusa PACE FC-PA02A SSD Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı Parçaları yeni kasaya taşırken termal macun da gerekecek. Onun için de bu termal macunu düşündüm: Tkz HY510 Gümüş 35 Gram CPU VGA Termal Macun Fiyatı Bir de ben GTA V oynamak istiyorum ama işlemcim yetersiz. Onun için de bu işlemciyi düşündüm: Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci 8m Önbellek, 2.4ghz, 1066mhz Fsb - n11.com 180TL ediyor. Benim bütçem de zaten 200TL. Bana mantıklı geldi. Sizce bu şekilde güzel mi? Ve mesela o yerine bu daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? (Toplam 200TL'yi geçmeyecek şekilde.) Cevaplayan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Q6600 yerine Xeon E5450 almanız daha iyi olacaktır. Anakartınız G31 chipsetli olduğu için bu işlemciyi almanızı tavsiye ederim.
Ahmetssx dedi: Arkadaşlar ben bilgisayar alma işini seneye bıraktım. Onu alana kadar eski bilgisayarla idare etmem lazım. Ben sistemime bazı yenilikler düşündüm. Ama almadan size bir danışayım dedim. Sistemim; Intel Core 2 Duo E7500 Asus P5KPL-AM SE GEFORCE 9800 GT DDR2 333MHz RAM Normalde dış kasayı değiştirmem ama USB'ler, mikrofon girişleri bozuk. Ondan dolayı bu kasayı düşündüm: Compusa PACE FC-PA02A SSD Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı Parçaları yeni kasaya taşırken termal macun da gerekecek. Onun için de bu termal macunu düşündüm: Tkz HY510 Gümüş 35 Gram CPU VGA Termal Macun Fiyatı Bir de ben GTA V oynamak istiyorum ama işlemcim yetersiz. Onun için de bu işlemciyi düşündüm: Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci 8m Önbellek, 2.4ghz, 1066mhz Fsb - n11.com 180TL ediyor. Benim bütçem de zaten 200TL. Bana mantıklı geldi. Sizce bu şekilde güzel mi? Ve mesela o yerine bu daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? (Toplam 200TL'yi geçmeyecek şekilde.) Cevaplayan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Q6600 yerine Xeon E5450 almanız daha iyi olacaktır. Anakartınız G31 chipsetli olduğu için bu işlemciyi almanızı tavsiye ederim.
X xBARLASx Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 12 29 Haziran 2018 #13 Dolar oldu 5 lira şuan 0 toplamak en kotu 800 tl 1000tl arası tutar