E7500 ve GT 730 Aniden FPS Düşüyor

Makaleler
1
Herhangi bir oyun oynarken tüm donanım parçalarının istatistiklerini izliyorum (afterburner ile.). Her şey normal giderken (eskiden olmuyordu) ani droplar yaşıyorum. Oyun SSD veya HDD yüklü olması farketmezsezin aynı şey sürekli oluyor(1er dakika arayla). Afterburner da baktığımda drop yaşanırken ekran kartının kullanım yüzdesi düşüp işlemci kullanımının arttığını görüyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Umarım anlaşılır anlatmışımdır.

NOT: Yüzdeler droptan önce olması gerektiği gibi gözüküyor. Disklerimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

• E7500 İşlemci
  • GT 730 2GB DDR3 128bit
  • 6GB DDR3 SDRAM
  • FOXCONN G41MXE
  • 120GB ADATA SU650 SDD
  • 1TB HARDDİSK
  • 10 PRO 64 BİT

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir oyun oynarken tüm donanım parçalarının istatistiklerini izliyorum (afterburner ile.). Her şey normal giderken (eskiden olmuyordu) ani droplar yaşıyorum. Oyun SSD veya HDD yüklü olması farketmezsezin aynı şey sürekli oluyor(1er dakika arayla). Afterburner da baktığımda drop yaşanırken ekran kartının kullanım yüzdesi düşüp işlemci kullanımının arttığını görüyorum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Umarım anlaşılır anlatmışımdır.

NOT: Yüzdeler droptan önce olması gerektiği gibi gözüküyor. Disklerimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

• E7500 İşlemci
  • GT 730 2GB DDR3 128bit
  • 6GB DDR3 SDRAM
  • FOXCONN G41MXE
  • 120GB ADATA SU650 SDD
  • 1TB HARDDİSK
  • 10 PRO 64 BİT
6GB RAM belirtmişsiniz 2GB olan RAM'i çıkarıp bir daha deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı