Kare Tilki
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 4 Gb 800 MHz
- Ekran kartı
- AMD Radeon HD 6450
- Anakart
- Foxconn G31MVP/G31MXP
- İşlemci
- Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7600 @3.06Ghz
Eski bilgisayarım yetersiz kalıyor. Tam olmasa da bazı parçalarını değiştirdim ama bir oyunda 2-3 FPS fark gösterdi. Yeni oyunlar değil. Overclock yapmayı düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows 7 32 Bit tam RAM desteklemiyor 3.25GB
Eski ekran kartım = ATI Radeon HD 4500.
Eski RAM = 2 GB MHz hatırlamıyorum.
Ve bilgisayarın açılması az bir şey daha uzun sürebiliyor ama hafiften hız artışı var FPS çok artış yok anakart ve işlemci hiç değiştirmedim değiştirmem gerekiyorsa ne olmalı?
Flatout U.C 16-28 FPS Arası Genellikle 20 Oluyor
Hunting Unlimited 2010 40-60 FPS Bu Oyun İyi Gözükebilir ama ikisindede Flatout zaten biraz sorunlu Ekran Kaydı programı ile video yapmak istedim Ama FPS Flatout 8-20 arası oluyor oynanmıyor Diğer Oyunda 25-35 arası oluyor
Ve bilgisayarın açılması az bir şey daha uzun sürebiliyor ama hafiften hız artışı var FPS çok artış yok anakart ve işlemci hiç değiştirmedim değiştirmem gerekiyorsa ne olmalı?
Test Edilen OyunlarEski bilgisayarım yetersiz kalıyor. Tam olmasa da bazı parçalarını değiştirdim ama bir oyunda 2-3 FPS fark gösterdi. Yeni oyunlar değil. Overclock yapmayı düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim.
Flatout U.C 16-28 FPS Arası Genellikle 20 Oluyor
Hunting Unlimited 2010 40-60 FPS Bu Oyun İyi Gözükebilir ama ikisindede Flatout zaten biraz sorunlu Ekran Kaydı programı ile video yapmak istedim Ama FPS Flatout 8-20 arası oluyor oynanmıyor Diğer Oyunda 25-35 arası oluyor