Çözüldü E7600 eski PC'ye overclock yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kare Tilki

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4 Gb 800 MHz
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6450
Anakart
Foxconn G31MVP/G31MXP
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7600 @3.06Ghz
Eski bilgisayarım yetersiz kalıyor. Tam olmasa da bazı parçalarını değiştirdim ama bir oyunda 2-3 FPS fark gösterdi. Yeni oyunlar değil. Overclock yapmayı düşündüm yardımcı olursanız çok sevinirim.

Windows 7 32 Bit tam RAM desteklemiyor 3.25GB
Eski ekran kartım = ATI Radeon HD 4500.
Eski RAM = 2 GB MHz hatırlamıyorum.
Ve bilgisayarın açılması az bir şey daha uzun sürebiliyor ama hafiften hız artışı var FPS çok artış yok anakart ve işlemci hiç değiştirmedim değiştirmem gerekiyorsa ne olmalı?

Test Edilen Oyunlar
Flatout U.C 16-28 FPS Arası Genellikle 20 Oluyor
Hunting Unlimited 2010 40-60 FPS Bu Oyun İyi Gözükebilir ama ikisindede Flatout zaten biraz sorunlu Ekran Kaydı programı ile video yapmak istedim Ama FPS Flatout 8-20 arası oluyor oynanmıyor Diğer Oyunda 25-35 arası oluyor

Bence Windows 8.1 Home X64 yüklemek iyi bir başlangıç olacaktır. Ekran kartının 8.1 destegi var ışlemci de 64 Bit destekliyor. Bu da daha fazla bellek isteyen tarafta daha cok iş gücü demek olsa da en azinda tam olarak kullanacaksiniz.

Düşük bütçede normalde LGA775 önermiyorum ama Asus P5G41T-M LX + Q8400 ikilisi bir müddet götürür 4+4 8GB RAM eklersin ve idareten Win7 Home Basic 64bit kurarsın.

En düşük HD5770 veya GTS450 alırsın Witcher3 gibi oyunları 25-30FPS oynattırır.

Windows yükseltmesi yapmak dosyaların silinmesine sebep olurmu ve 64 bite yükseltmek

Windows yükseltmesi yapmak dosyaların silinmesine sebep olurmu ve 64 bite yükseltmek
Yada sadece 64 bit yükseltmesi yeterlimi

Anakart sınırlıyor olabilirmi Yeni Ekran Kartıyla çok fark olmadı Ve 4Ghz İşlemci Almayı düşündüm yada ona yakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…