E8200 sistem ne kadar eder?

XATESS

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2020
Mesajlar
462
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, 2 ay önce aldığım PC'mi satıp, yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Satma nedenim ise artık oyunlar baydı ve başka oyunlar oynamak istiyorum.
Sistemim fotoğrafta yazıyor.
Sadece ekran kartı Letgo'da 350 TL. Ben bu sistemle CS:GO oynadım, Valorant oynadım, Zula oynadım. Fakat gidip de bu bilgisayarda CoD Warzone oynamayı düşünmek bile saçma. Hiçbir sorunu yok fakat satamıyorum. Letgo'da PC toplayıp satan bilgisayarcılar var biliyorsunuz ki. Adama dedim abi al Full set yapar güzel bir fiyata satarsın. Adamın profiline baktım. 2 GB RAM, Core 2 Duo E7200, altına da güzel bir ekran kartıyla çoğu oyunu açar yazmış. Fiyatı ise inanılır gibi değil 1250 TL. Abi bu kasayı satarsın bak güzel kasa dedim. Çift çekirdek bu 400 vereyim dedi. Adamlar o sistemleri yemin ederim o imkansız fiyatlara satıyorlar. Kaç kişi yazdı bana hepsi hala satılık mı diyor evet diyorum dönüş yapmıyorlar. Alacağım adam bekliyor beni kaç gündür acil satmam gerek.

Sistem.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1200'e koyun sarı ve kırmızı sitelere. 1000 TL'ye de bırakırsınız.

Bu arada hala satılık mı yazanların %80'i sizin ilanınız onların sohbet bölümünde dursun diye yazıyorlar. Geri de cevap vermediyse daha iyisini bulmuştur veya vazgeçmiştir muhtemelen.
 
Ederse anakart eder o da Xenon işlemcilere overclock yaparak kullanan arkadaşlara gider başka bir şovu yok yani. İşlemci ve ekran kartı çöp denilecek seviyede maalesef.
 
Banlıydım arkadaşlar. 900'e bırakıyorum son fiyat fakat 800 istiyorlar veremiyorum ihtiyacım var. Eğer aranızda düşünen varsa konuşabiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı