Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 17 Şubat 2021 #21 Pyfizz dedi: Hocam ben Proton ile Among Us beceremedim bir türlü. Birçok versiyonunu denedim ama açamadım. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Wine ile açılıyor.
Pyfizz dedi: Hocam ben Proton ile Among Us beceremedim bir türlü. Birçok versiyonunu denedim ama açamadım. Sizce neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Wine ile açılıyor.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 17 Şubat 2021 #22 @Dengesiz Kokarca Hocam aktif gördüm sorayım dedim Linux'a ABode programları iniyor mu?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #23 @OnlyGroovy dediğiniz eğer Adobe ise desteklemiyor genelde.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 17 Şubat 2021 #24 Dengesiz Kokarca dedi: @OnlyGroovy dediğiniz eğer Adobe ise desteklemiyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde yükleyemez miyim? Premie Pro ile çok işim oluyor.
Dengesiz Kokarca dedi: @OnlyGroovy dediğiniz eğer Adobe ise desteklemiyor genelde. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde yükleyemez miyim? Premie Pro ile çok işim oluyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #25 @OnlyGroovy dual-boot yapabilirsiniz.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Şubat 2021 #26 OnlyGroovy dedi: Hiçbir şekilde yükleyemez miyim? Premie Pro ile çok işim oluyor. Genişletmek için tıkla... Wine ile kurabilirsin ama sağlıklı çalışır mı bilemem.
OnlyGroovy dedi: Hiçbir şekilde yükleyemez miyim? Premie Pro ile çok işim oluyor. Genişletmek için tıkla... Wine ile kurabilirsin ama sağlıklı çalışır mı bilemem.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 18 Şubat 2021 #27 runit dedi: Wine ile kurabilirsin ama sağlıklı çalışır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Wine olayı nedir pek bir bilgim yok da.
runit dedi: Wine ile kurabilirsin ama sağlıklı çalışır mı bilemem. Genişletmek için tıkla... Wine olayı nedir pek bir bilgim yok da.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Şubat 2021 #28 OnlyGroovy dedi: Wine olayı nedir pek bir bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... Wine, Linux'ta olmayan Windows programlarını veya oyunlarını çalıştırıyor. Ama her zaman da iyi çalıştırdığı söylenemez.
OnlyGroovy dedi: Wine olayı nedir pek bir bilgim yok da. Genişletmek için tıkla... Wine, Linux'ta olmayan Windows programlarını veya oyunlarını çalıştırıyor. Ama her zaman da iyi çalıştırdığı söylenemez.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 18 Şubat 2021 #29 runit dedi: Wine, Linux'ta olmayan Windows programlarını veya oyunlarını çalıştırıyor. Ama her zaman da iyi çalıştırdığı söylenemez. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. ISO dosyasını indirdim inşallah bugun kuracağım.
runit dedi: Wine, Linux'ta olmayan Windows programlarını veya oyunlarını çalıştırıyor. Ama her zaman da iyi çalıştırdığı söylenemez. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. ISO dosyasını indirdim inşallah bugun kuracağım.