ladamania33
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Bismillah deyim ilk konumu açıyor ve soru işaretlerime çözümler gelmeyeceği kaygısı duymadan cevaplarınızı yorumlarınızı bekliyorum.
Malum artık oyun pc si toplamak için 3000 4000 tl lik bütçeler söz konusu.
Şimdi mevzu şundan ibaret.
E8400'ümü OC ile 3.6 GHZ seviyesinde günlük kullanıyorum.
Asus P5Q anakartım var.
1066 MHZ de 4gb hyper-x ramlarımda var. 120 GB SSD 1TB HDD 600w cooler master psu.
Ufaktan upgrade başlayacağım ilk olarak Ekran kartından başlamam gerekiyor ki daha sonrası için iştah kabartsın süreci kısaltayım.
Ve seçimim GTX 970 gaming.
Şimdi bu kartla 3 4 ay max. süre kullanacağım eski sistemim ne denli uyumlu olacak. Başıma gelmesi muhtemel uyumsuzluklar. Darboğazlar vb. nelerdir. Tecrübe sahibi üstadlarımdan cevaplar bekliyorum. Teşekkürler.
Malum artık oyun pc si toplamak için 3000 4000 tl lik bütçeler söz konusu.
Şimdi mevzu şundan ibaret.
E8400'ümü OC ile 3.6 GHZ seviyesinde günlük kullanıyorum.
Asus P5Q anakartım var.
1066 MHZ de 4gb hyper-x ramlarımda var. 120 GB SSD 1TB HDD 600w cooler master psu.
Ufaktan upgrade başlayacağım ilk olarak Ekran kartından başlamam gerekiyor ki daha sonrası için iştah kabartsın süreci kısaltayım.
Ve seçimim GTX 970 gaming.
Şimdi bu kartla 3 4 ay max. süre kullanacağım eski sistemim ne denli uyumlu olacak. Başıma gelmesi muhtemel uyumsuzluklar. Darboğazlar vb. nelerdir. Tecrübe sahibi üstadlarımdan cevaplar bekliyorum. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: