E8400 Sistem İçin Ekran Kartı Tavsiyesi

BeyazKam

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Elimde eski bir sistem bulunmakta ve bu sisteme güzel bir ekran kartı almak istiyorum. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum. Sistemim:

İşlemci: İntel Core 2 Duo E8400
Ram: 4GB(2x2GB) 800Mhz DDR2
Güç Kaynağı: Everest Eps-5500 500W
Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2L
Sabit Disk: 1TB

750ti dar boğaz yapmasın? Sistemimin o ekran kartı için eski olduğunu düşünüyorum
Bende E8500 ve Gt730 var yer yer darboğaz var ama çok değil. MSI Afterburner ile karta overclock yapınca darboğaz artıyor orası ayrı :) yani alabileceğin en iyi kart Gt730 seviyelerinde olsun (Eğer işlemci değiştirmeyi düşünmüyorsan)
Monitörün önem arz ediyor bu noktada. Çözünürlük nedir acaba?

Bende E8500 ve Gt730 var yer yer darboğaz var ama çok değil. MSI Afterburner ile karta overclock yapınca darboğaz artıyor orası ayrı :) yani alabileceğin en iyi kart Gt730 seviyelerinde olsun (Eğer işlemci değiştirmeyi düşünmüyorsan)
Monitörün önem arz ediyor bu noktada. Çözünürlük nedir acaba?
Monitörüm baya vasat. Asus model 1280x1024
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Tercihimi şundan yana kullanmaya karar verdim MSI R7 240

Son düzenleme:
R7 240'i sifir almak yerine sahibinden o fiyata daha iyi ekran kartlari bulabilirsin. E8400 gucsuz fakat sistemini guncellersen bu ekran karti seni bayagi goturur. Eger guncelleyecegim diyorsan bence 2. linkteki 960'i al.

İşlemciyi güncellese bile (Q9650)
R7 240'i sifir almak yerine sahibinden o fiyata daha iyi ekran kartlari bulabilirsin. E8400 gucsuz fakat sistemini guncellersen bu ekran karti seni bayagi goturur. Eger guncelleyecegim diyorsan bence 2. linkteki 960'i al.

bir miktar darboğaz yapar Gtx960'a malesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı