E8400 sistem Windows 8.1 kaldırır mı?

Windows 8.1 otomatik sürücü kurmaz. Kendiniz elle kuracaksınız. Onu haricinde bir sıkıntı çıkarmaz. Yani ekran çözünürlügü düşük olursa korkmayın. Sürücü yükleyin eski haline gelir.
En kötü olduğu konu wifi sürücüsü gerisini kurar. Ethernet sürücüsü de zaten algılanıyor.
 
Windows 7 üzerine işlenmiş bir yazılım diye biliyorum. Ben hala nostalji olsun diye 8.1 kurdum. Yeni bilgisayar gelene kadar. Kaldıracağını düşünüyorum ama 32 bit olan versiyonundan bahsediyorum.
 
Sisteminiz nedir acaba. Genelde otomatik kurmuyor.
Ben USB 3.0 portundan eski bilgisayarıma kurdum hiç bir sıkıntı çekmedim dediğiniz USB 2.0'da oluyor diye biliyorum Windows 8.1 ve Windows 10'da otomatik sürücü kurulur sizin sürücüleri bulamamıştır diye düşünüyorum. Çünkü Windows 7 kurunca sürücüler ile ilgili çok sıkıntı yaşıyordum. Sürücüleri elimle yüklüyordum ama 8.1'de buna gerek kalmadı.
 
Ben USB 3.0 portundan eski bilgisayarıma kurdum hiçbir sıkıntı çekmedim dediğiniz USB 2.0'da oluyor diye biliyorum Windows 8.1 ve Windows 10'da otomatik sürücü kurulur sizin sürücüleri bulamamıştır diye düşünüyorum. Çünkü Windows 7 kurunca sürücüler ile ilgili çok sıkıntı yaşıyordum. Sürücüleri elimle yüklüyordum ama 8.1'de buna gerek kalmadı.

Bende tam tersi oldu nedense 7 ve 10 otomatik kuruyor fakat 8.1 kurmuyor. Ekran kartım bayağı eski belki ondandır HD 3450.
 

Geri
Yukarı