E8400 sistemde GTA 5 çok geç açılıyor

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Merhaba. Oyun hard diske kurulu. Oyunun açılışını ve story moduna girmesini de hesaba katarsak yarım saat falan sürüyor. Sadece story moduna girme ekranında rahat 20 dakika bekliyorum. RAM'den kaynaklı diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?
E8400 3.00 GHz.
4 GB RAM.
HD 5670 1 GB.
1 TB hard disk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem GTA ya yetmeyen bir sistem genel olarak.
Genel olarak demişsiniz de sadece işlemci yönünden bir tık düşük. Geri kalan tüm gereksinimleri karşılıyor. Bunun oyunun 30 dakika içinde açılması ile arasındaki çelişkiyi anlatabilir misiniz?

Genel olarak demişsiniz de sadece işlemci yönünden bir tık düşük. Geri kalan tüm gereksinimleri karşılıyor. Bunun oyunun 30 dakika içinde açılması ile arasındaki çelişkiyi anlatabilir misiniz?
Ekran kartı da gayet yetersiz. RAM yetersiz, İşlemci yetersiz. Ayrıca imzanızda gördüğüm kadarıyla taşınabilir HDD ile oyunu oynuyorsunuz. Gayet normal yani bu sistemle bu hızda açılması aslında.

Ekran kartı da gayet yetersiz. RAM yetersiz, işlemci yetersiz. Ayrıca imzanızda gördüğüm kadarıyla taşınabilir HDD ile oyunu oynuyorsunuz. Gayet normal yani bu sistemle bu hızda açılması aslında.

Evet taşınabilir hard disk ile oynuyorum. Anakartım maksimum 4 GB RAM desteklediği için arttıramıyorum. Q9400 sipariş ettim ve yarına kadar gelecek diye umuyorum. GTA 5 işlemci oyunu olduğundan açılış hızına etki edebilir mi bu yeni işlemci?

Evet taşınabilir hard disk ile oynuyorum. Anakartım maksimum 4 GB RAM desteklediği için arttıramıyorum. Q9400 sipariş ettim ve yarına kadar gelecek diye umuyorum. GTA 5 işlemci oyunu olduğundan açılış hızına etki edebilir mi bu yeni işlemci?
Hocam, normal hard disklerde bile yavaş açılan bir oyun. Taşınabilir hard diskten ve RAM den kaynaklandığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı