E8400 sistemde Windows 10'a yükseltmede yüklenemedi hatası

377914

Hectopat
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
120GB SSD
Ekran kartı
9500GT
Anakart
P5GC MX 1333
İşlemci
E8400
Windows 7 kullanıyorum. Windows 10'a dosyaları kaybetmeden yukselmek istedim fakat mavi Windows kuruluyor ekranında %30'larda Windows 10 yüklenemedi hatası alıyorum pencere şeklinde. Temiz kurulum yapacaktım fakat elimde 4 GB flash bellek var.

Windows 7'den Windows 10'a yükseltme aracıyla geçiş yaparken sık rastlanan bir hata. USB bellek ile yapmanız gerekiyor. Eğer elinizde USB bellek yok veya boyutu yetmiyorsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Disklerinizi biçimlendirmediğiniz / silmediğiniz sürece dosyalarınız silinmez. İsterseniz direkt ISO'nun içerisindeki yükselt özelliğini kullanabilirsiniz ama önermem.

Windows 7'den Windows 10'a yükseltme aracıyla geçiş yaparken sık rastlanan bir hata. USB bellek ile yapmanız gerekiyor. Eğer elinizde USB bellek yok veya boyutu yetmiyorsa bu yöntemi deneyebilirsiniz. Disklerinizi biçimlendirmediğiniz / silmediğiniz sürece dosyalarınız silinmez. İsterseniz direkt ISO'nun içerisindeki yükselt özelliğini kullanabilirsiniz ama önermem.

Zaten ISO'daki Setup'ı çalıştırınca böyle oluyor. Yükseltrme aracını çalıştıramıyorum bile.

Zaten ISO'daki Setup'ı çalıştırınca böyle oluyor. Yükseltrme aracını çalıştıramıyorum bile.

Anlıyorum, ISO dosyasının sources klasörüne girip, onun setup.exe'sini çalıştırmayı denediniz mi?

Anlıyorum, ISO dosyasının sources klasörüne girip, onun setup.exe'sini çalıştırmayı denediniz mi?
16624041748333731901522761979812.jpg

Anlaşılan USB ile kurulum yapmanız gerekiyor. Yine de bu rehberi bir deneyin.

En fazla 39MB bolebilyorum.

c kucult.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı