E8400'ün içinde grafik birimi var mı?

Bende bilgisayarımda dahili grafik birimi var mı öğrenmek istiyorum ama gerekli bilgiye bir türlü ulaşamadım. Bende Ram'in 770 MB bir kısmı donanıma ayrılmış olarak gösteriliyor ayrıca. Hangi donanımın aldığını nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilginiz varsa yardım edebilir misiniz?
Sorunuz için yeni konu açarsanız memnuniyetle yardımcı olurum.
 
Bende bilgisayarımda dahili grafik birimi var mı öğrenmek istiyorum ama gerekli bilgiye bir türlü ulaşamadım. Bende RAM'in 770 MB bir kısmı donanıma ayrılmış olarak gösteriliyor ayrıca. Hangi donanımın aldığını nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilginiz varsa yardım edebilir misiniz?

İşlemcin ne?
 
Sistemde ekran kartı var ve onu kullanıyorum. Ama neyin aldığını bilmiyorum Görev yöneticisinde "Donanıma ayrılmış" 770 MB ram gözüküyor. Bu ram'i hiç bir şekilde kullanamıyorum. Hangi donanım alıyor bunu onu bilmek ve mümkünse Ram'imi geri almak istiyorum ondan. Araştırdığım yerlerde işlemci yada anakart'ında grafik birimi var diyorlar. İşlemcide grafik birimi olmadığını sayenizde öğrendim geriye anakart kalıyor. Onda varsa nasıl kaldırabilirim bir bilginiz var mıdır?
 
Sistemde ekran kartı var ve onu kullanıyorum. Ama neyin aldığını bilmiyorum görev yöneticisinde "donanıma ayrılmış" 770 MB RAM gözüküyor. Bu RAM'i hiçbir şekilde kullanamıyorum. Hangi donanım alıyor bunu onu bilmek ve mümkünse RAM'imi geri almak istiyorum ondan. Araştırdığım yerlerde işlemci ya da anakart'ında grafik birimi var diyorlar. İşlemcide grafik birimi olmadığını sayenizde öğrendim geriye anakart kalıyor. Onda varsa nasıl kaldırabilirim bir bilginiz var mıdır?

Sistem 32 Bit mi?
 
Hayır, 64 bit. 32 bit'te 2 GB oluyordu kullanabildiğim miktar. Zaten 2 yıla yakındır 64 bit'deyim.
 
Daha önce açtım bir kaç gün önce falan. Baya yardım ediyorlardı ama saat geçti. Ertesi gün ise konu ölmüş gibi kimse cevap vermedi. Aynı konuyu bir kaç gün sonra tekrar açmak yasak mı bilmediğim için ise yeniden konu açmamıştım.
 
Daha önce açtım birkaç gün önce falan. Bayağı yardım ediyorlardı ama saat geçti. Ertesi gün ise konu ölmüş gibi kimse cevap vermedi. Aynı konuyu birkaç gün sonra tekrar açmak yasak mı bilmediğim için ise yeniden konu açmamıştım.

Şu an açabilirsin bir sıkıntı olmaz.
 

Geri
Yukarı