- Makaleler
- 2
Teşekkürler hocam.
Sorun olmaz diye düşünüyorum benim diğer bilgisayarım Pentium 4 630 işlemcili sen düşün
Teşekkürler hocam.
SSD varsa gözün kapalı Win 10.
SSD yoksa gözün açık Win 10.
Yükseltme yaparak geçmek için mediacreation tool uygulamasını indirmeniz lazım Windows'un sitesinden.
Buradan programı indirebilirsiniz.
Altı beyaz derken herhalde temadan bahsediyorsunuz.Hocam bir soru soracağım ben eski bilgisayarıma Windows 10 yüklediğimde alt taraf beyazdı değişik bir Windows 10DU ama ben şu altı siyah Windows 10 için hangi sürümü yüklemem gerek.
C diskine yükleniyor.Hocam otomatik C diskine yükseltiyor değil mi?
Bu şekil hocam ben bunda istemiyorumAltı beyaz derken herhalde temadan bahsediyorsunuz.
Teşekkürler hocamC diskine yükleniyor.
Hocam o tema ayarıdır. Ayarlardan düzeltilebilir. Ama kurulumda istemiyorsanız, 1600-1700 sürümlerini kurmanız lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bir internetten araştırın. Ama bence onunla uğraşmayıp yüksek bir sürüm kurun. Ayarlardan değiştirirsiniz.Bu şekil hocam ben bunda istemiyorum
Ben bundan istiyorum
Teşekkürler hocam
Hocam o tema ayarıdır. Ayarlardan düzeltilebilir. Ama kurulumda istemiyorsanız, 1600-1700 sürümlerini kurmanız lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bir internetten araştırın. Ama bence onunla uğraşmayıp yüksek bir sürüm kurun. Ayarlardan değiştirirsiniz.
Hazır Windows 10 a geçerken en güncel sürümünü kurun daha stabil ve daha güvenli çalışacaktır. O tema da ayarlardan değişir.Anladım hocam bende hiç değişmiyor sandım.
Aynen hocam öyle yapıyorumHazır Windows 10 a geçerken en güncel sürümünü kurun daha stabil ve daha güvenli çalışacaktır. O tema da ayarlardan değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.