E900 Pro siparişim yolda mı?

Yer
İstanbul
Hocalar selamlar, kargom 1 şubatta gümrük işlemleri başladı. O günün akşamı şöyle bir mail geldi: "Aliexpress'den bu nedir *** numaralı siparişiniz ülkenize vardı ve en yakın postane şubesine doğru yola çıktı" yazıyor. Bu ne demek? Kargo takipte gümrükte bekliyor, işlemleri başladı diyor. PTT'den bakamıyorum, hatalı barkod diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT öyle hatalar yapabiliyor, eminim. Bir gün sonra aynı takip numarasını tekrar girmeyi deneyin. Bende de gün aşırı oluyordu, bir gün görüntüleyebilirken diğer gün görüntüleyemiyordum 😅 Şu an siparişiniz gümrüğe ulaşıp onaylandığına göre birkaç gün içerisinde elinizde olacaktır.

Hocalar selamlar, kargom 1 şubatta gümrük işlemleri başladı. O günün akşamı şöyle bir mail geldi: "Aliexpress'den bu nedir *** numaralı siparişiniz ülkenize vardı ve en yakın postane şubesine doğru yola çıktı" yazıyor. Bu ne demek? Kargo takipte gümrükte bekliyor, işlemleri başladı diyor. PTT'den bakamıyorum, hatalı barkod diyor.
Hocam AliExpress takip numaranızı paylaşabilirseniz size PTT takip numaranızı çevirmeye yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı