E9300 ve R7 240 PUBG Lite oynatır mı?

Benim yan bilgisayar Q8400 + GTX750ti + 8GB RAM. Pubg Lite'yi sorunsuz sıkıntısız yüksek ayar 60FPS oynayabiliyorum. GTX750ti Black OC Sniper 2GB 300TL ye almıştım gayet güçlü bir ekran kartı.

6GB RAM ve Q9300 CPU yeterli GPU'yu da GTX750ti veya OEM RX460 yapabilirseniz güzel olur. En kötü HD5770 veya GTS450 yaparsınız en ucuzları da bu. Orta ayarlarda akıcı oynarsınız.
Rx470 var gitti gidiyorda 550 lira gibi birşey olurmu bu 4 gb?

Bütcem 1000 liraya kadar olabilir power 500wat. Daha iyi ekran kartı alabilirim ama işlemci yeterlimi Ram yeterlimi fazla iyi birşey almayı da istemiyorum.
Evet bu arada q9300 işlemci yanlış yazmışım. 6gb Ram 500 power ssd 240 gibi birşey. En verimli hangi gpu olur bu pc ye?
İşlemcinizin gücünü baz alarak GTX 750 Ti, GTX 760 modelleri gayet uygun olacaktır. Bu kartları uygun fiyattan bulabilirsiniz.
Rx470 var gitti gidiyorda 550 lira gibi birşey olurmu bu 4 gb?
Mining çıkması bir kart ise uzak durmanızı öneririm. Mining değilse gayet uygun bir fiyat.

Bunu nasıl anlarız peki? Sorsak öyle ise bile adam değil der.
Mining çıkması kartları görsel olarak anlamak mümkün değildir. O tamamen satıcının dürüstlüğüne kalmış. Sormayı deneyebilirsiniz. Açıklamaya yazıyorlar genelde.
Bunu nasıl anlarız peki? Sorsak öyle ise bile adam değil der.
Sanırım bahsettiğiniz ürünü buldum ve açıklamasında mining için kullanılıdığından bahsediliyor. Mining kartı uzak durmanız gerekir.

Şimdi arkadaşlar bir ekran kartı var 4 aylık saphire rx 570 4 gb bu mining de kullanılmış ama adam sorun çıkarsa getir geri diyor 600 lira elden alıcam. Birde gtx 750ti var 550 lira 2 gb bu zorlanma olmamış bir kart diyor sahibi onu da elden alıcam. Sizce ne yapayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı