Çözüldü EA anti cheat virüs olarak algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hiçbir sıkıntı yoktu dün GoW Ragnarok indirdim crack maalesef 10 dakika oynayıp sildim. Bir sıkıntısı yoktu. Şimdi Steam'den aldığım orijinal FC 25'e girerken Kaspersky eaanticheat.installer.exe trojan diyor. Pdm: Trojan. Win32.generic adında. Normalde böyle bir şey olmuyordu temizle ve yeniden başlat dedim. Bir daha girdim aynı sorun devam ediyor uygulama hatası mı ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 1738178861112.png
    1738178861112.png
    48 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, hiçbir sıkıntı yoktu dün GoW Ragnarok indirdim crack maalesef 10 dakika oynayıp sildim. Bir sıkıntısı yoktu. Şimdi Steam'den aldığım orijinal FC 25'e girerken Kaspersky eaanticheat.installer.exe trojan diyor. Pdm: Trojan. Win32.generic adında. Normalde böyle bir şey olmuyordu temizle ve yeniden başlat dedim. Bir daha girdim aynı sorun devam ediyor uygulama hatası mı ne yapmam gerekiyor?

Herkeste bu sorun varmış. False- positive sanırım. Yoksayabilirsiniz.

Herkeste bu sorun varmış. False- positive sanırım. Yoksayabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı