EA App FC 24 gözükmüyor

Hocam siteye geçiş yaptıktan sonra vakalarım diye bir şey var oraya giriş yaptınız mı?
Hayır sadece attığınız linke girip EA hesabımı girdim.Şuan attığınız linkin ana sayfasındayım

1718093708617.png

Discord'unuz varsa daha rahat iletişime geçebilirim isterseniz.

My cases a tıklayın.

Pardon hocam biraz aşağı kaydırın orada bir oyun ile ilgili sorun mu var yazıyor oradan EA help e gidin EA FC 24 seçin.

Oradan sorununuzla ilgili olanı seçin ve yazın sorunlarınızı.

Son düzenleme:
Discord'unuz varsa daha rahat iletişime geçebilirim isterseniz.

My cases a tıklayın.

Pardon hocam biraz aşağı kaydırın orada bir oyun ile ilgili sorun mu var yazıyor oradan EA help e gidin EA FC 24 seçin.

Oradan sorununuzla ilgili olanı seçin ve yazın sorunlarınızı.
Discord: kroaep_99997

Kanka çözdün mü sorunu bende de var aynısı ne yapsam düzelmedi.

Yok ya vallahi kafayı yiyeceğim bu EA'da ne istiyor anlamadım kendi uygulamana neden atarsın ki? Gerçi çoğu kişi atıyorda onlarınki en azından sağlam. EA hem düzgün bir şey yapmadan kendi uygulamasına atmaya çalışıyor.

Knk çözdünmü sorunu bendede var aynısı ne yapsam düzelmedi
Vpn dene.EA yapmış yapacağını. 100'lerce insan bunu yaşıyormuş. Ve yüksek ihtimal internetle ilgili bir olay istersen şu videonun yorumlarını oku.

Video Linki

Son düzenleme:
Yok ya vallahi kafayı yiyeceğim bu EA'da ne istiyor anlamadım kendi uygulamana neden atarsın ki? Gerçi çoğu kişi atıyorda onlarınki en azından sağlam. EA hem düzgün bir şey yapmadan kendi uygulamasına atmaya çalışıyor.

VPN dene. EA yapmış yapacağını. Yüzlerce insan bunu yaşıyormuş. Ve yüksek ihtimal internetle ilgili bir olay istersen şu videonun yorumlarını oku.

Video Linki

Az önce denedik yine olmadı. :/

Vpn dene.EA yapmış yapacağını. 100'lerce insan bunu yaşıyormuş. Ve yüksek ihtimal internetle ilgili bir olay istersen şu videonun yorumlarını oku.

Video Linki
Knk ben simdi çözdüm bizim evdeki wifi de guvenli net acıkmış bende uniden yeni dönmüştüm aradım musteri hizmetlerini kapattirdim düzeldi bi bak sende istersen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı