Çözüldü EA App FIFA 23 almaya çalışınca ''Your action cannot be processed'' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow_Trap

Centipat
Daha fazla  
Dediğim gibi oyunu almaya çalıştığımda aşağıda hatayı veriyor, 2 farklı kartta denedim.

1674070334434.png

Çözüm
Banka ile konuşup hallettim ben.

Cevabınız için teşekkürler, dün yazamadım ama EA App ten tekrar denedim 24 saat sonra ama gene sorun verdi bende yabancı bi yerde okudum App'in önbelleğini temizledikten sonra tekrar denedim bu sefer ödemeyi onayladı. Sorun yaşayan olursa diye belirtmek istedim.
Bugün bende az önce sims 4 bathroom kit almaya çalışırken aynı hatayı aldım, 2 farklı banka kartıyla denedim limitleri yeterli olduğu halde aynı hatayı verdi. EA app twitter servisle görüştüm bankayla görüşün dedi haliyle. Ve 24 saat sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi..

Siz sorunu hallettiniz mi? Alabildiniz mi EA app ten?

Bugün bende az önce Sims 4 bathroom kit almaya çalışırken aynı hatayı aldım, 2 farklı banka kartıyla denedim limitleri yeterli olduğu halde aynı hatayı verdi. EA App Twitter servisle görüştüm bankayla görüşün dedi haliyle. Ve 24 saat sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi.

Siz sorunu hallettiniz mi? Alabildiniz mi EA Appten?

Cevabınız için teşekkürler, dün yazamadım ama EA App ten tekrar denedim 24 saat sonra ama gene sorun verdi bende yabancı bi yerde okudum App'in önbelleğini temizledikten sonra tekrar denedim bu sefer ödemeyi onayladı. Sorun yaşayan olursa diye belirtmek istedim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı