Merhaba. Daha dün oynayabildiğim FC 24 oyununa bugünde girmek istedim. Fakat bugün güncelleme geldiğini gördüm. Güncellemeyi yapmak için indir tuşuna bastım ve başka bir yere gittim. İnternet hızım çok aşırı yavaş olduğu için bekleyecektim. Tahmini indirme süresi içinde 1.33 GB için 25 dakika civarı bir süre yazıyordu. Ben 1 saat sonra geldiğimde 301 MB de takılı kalmıştı ve indirme hızı da 1.44/undefined yazıyordu. Yaklaşık indirme süresi ise 9999 saat gibi bir şey yazıyordu. Teknik bir şey olduğunu düşündüm ve Wi-Fi'yi açıp kapattım. Bu sefer ise indirilen miktar 301 MB değil 144 MB yazıyordu. Bekledim ama ne süre ne de indirme hızı kısmında herhangi bir şey yazmıyordu. Bu sefer kendi internetim ile denedim ama bu sefer 144 MB'ye geldiğinde indirme hızı 8 MB oluyor ki normalinde maksimum 1.7 MB gibi indirir. Ve ardından 1.44/undefined yazdı. Sinirlendim bir daha, bir daha. Ama hep aynı yerde takılı kalıyordu. Bende buraya başvurma gereğinde bulundum. Bu sorun sadece bende mi yoksa genel bir sorun mu? Alt yapım maksimum 45 MB kaldırıyor. Fiber geçmeyi de düşünmüştük zamanında ama altyapı yok maalesef.
Muhtemelen sunucu kaynaklı bir sorun oluştu. Şimdi bir daha denedim ve herhangi bir sorun yaşamadan indirdim güncelleme dosyasını.
Muhtemelen sunucu kaynaklı bir sorun oluştu. Şimdi bir daha denedim ve herhangi bir sorun yaşamadan indirdim güncelleme dosyasını.