EA App kurulmuyor

• Konuyu başlatan vius
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.383

vius

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bir süredir Xbox Game Pass kullanıyorum fakat bazı oyunları kurmak için EA App kurmamı istiyor. İndir seçeneğine tıkladıktan sonra 2. fotoğraftaki hatayı alıyorum. Ve yine 2. fotoğraftaki linke gidip uygulama setupını indirip üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor fakat uygulama görev yöneticisinde görünüyor. Kısacası uygulama kurulmuyor.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    828,1 KB · Görüntüleme: 141
  • 2.PNG
    2.PNG
    794,8 KB · Görüntüleme: 109
  • 3.PNG
    3.PNG
    68,3 KB · Görüntüleme: 127
Merhabalar. Bir süredir Xbox Game Pass kullanıyorum fakat bazı oyunları kurmak için EA App kurmamı istiyor. İndir seçeneğine tıkladıktan sonra 2. fotoğraftaki hatayı alıyorum. Ve yine 2. fotoğraftaki linke gidip uygulama setupını indirip üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor fakat uygulama görev yöneticisinde görünüyor. Kısacası uygulama kurulmuyor.
Bilgisayar kullanıcı adında İngilizce olmayan harfler (ş, ü, ğ gibi) varsa açılmıyor, kullanıcı adını değiştirip deneyin.

Bilgisayar kullanıcı adında İngilizce olmayan harfler (ş, ü, ğ gibi) varsa açılmıyor, kullanıcı adını değiştirip deneyin.
Çok önemli bir noktaya değindiniz. Sırf bunun yüzünden çıldırmışlığım vardır.

Bilgisayar kullanıcı adında İngilizce olmayan harfler (ş, Ü, ğ gibi) varsa açılmıyor, kullanıcı adını değiştirip deneyin.

Kullanıcı adını değiştirdim İngilizce olmayan herhangi bir harf yok fakat durum yine aynı setupa tıklıyorum tepki yok.
Origin üzerinden Game Pass oyunlarını oynayamaz. EA App'i kendi sitesinden kurmayı denedin mi?

Zaten Game Pass üzerinden indirilemedi hatası alıyorum. Kendi sitesinden indirdiğim setupa tıklayınca herhangi bir tepki yok fakat görev yöneticisinde açık gözüküyor.
Origin kursanız? EA Play hala sorunlu.

Origin zaten kurulu fakat Game Pass ile bir bağlantısı yok.

Kullanıcı adını değiştirdim İngilizce olmayan herhangi bir harf yok fakat durum yine aynı setupa tıklıyorum tepki yok.

Zaten Game Pass üzerinden indirilemedi hatası alıyorum. Kendi sitesinden indirdiğim setupa tıklayınca herhangi bir tepki yok fakat görev yöneticisinde açık gözüküyor.

Origin zaten kurulu fakat Game Pass ile bir bağlantısı yok.

Bu konuya bakın.

Bu konuya bakın.

Bu çözümü uyguladım uygulama kuruldu fakat yine tıklayınca tepki vermiyor ayrıca diğer oyunlarda sorun yokken Game Pass'teki EA'ya bağlı oyunlar yüklenmiyor.

Dosya Ekleri

• h.PNG
    h.PNG
    30,6 KB · Görüntüleme: 64
Bilgisayarda yeni bir kullanıcı oluşturarak deneyebilir misiniz?
Not: Kullanıcı adını "abc" yapıp deneyin.

Dediğiniz gibi yapıp kullanıcı değiştirdim uygulama açılıyor ve oyun indirilebiliyor sorunsuz bir şekilde ama asıl kullandığım kullanıcı hesabında durum hala aynı bunun bir çözümü yok mu acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (44).png
    Ekran Görüntüsü (44).png
    448,5 KB · Görüntüleme: 49

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı