EA App NFS: Unbound açılmıyor

x_Mello_x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

EA App'de bazı oyunlar açılmıyor, EA Play Pro versiyonu aldım ve Need for Speed Unbound adlı oyunu denemek istedim. Ama play tuşuna bastığım anda oyunu açılmıyor. Yani launching Game diyor fakat sonra hemen uygulamaya geri atıyor, bir türlü oyunu açmıyor.

Rapor alın:

Rapor alın:

Attım ve videodaki dediklerinizi birebir yaptım buyurun bakabilirsiniz, yani ben bir çözümde bulamadım siz bulabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba.

EA App'de bazı oyunlar açılmıyor, EA Play Pro versiyonu aldım ve Need for Speed Unbound adlı oyunu denemek istedim. Ama play tuşuna bastığım anda oyunu açılmıyor. Yani launching game diyor fakat sonra hemen uygulamaya geri atıyor, bir türlü oyunu açmıyor.

İyi günler arkadaşlar konuyu yeniden hortlatıyorum. Bende aynı sorunları yaşıyordum her şeyi denedim sonunda çözümü buldum. Aslında çok basitmiş. EA App uygulaması nereye kuruluysa oyunu oraya kurun. Örnek olarak benım EA App C diskinde kuruluydu ben oyunu D diskine kurmuştum ve aynı hatayı aldım sonra uzun araştırma sonucu bu çözümü buldum. Dün oyunu silip EA App in yüklü olduğu diske kurunca oyun direk açıldı. Sizlerde bu yolu deneyin EA in böyle saçma huyları olabiliyor maalesef. Eğer yöntem işe yararsa çözüldü basın başka arkadaşlarımızda yararlansın.

İyi günler arkadaşlar konuyu yeniden hortlatıyorum. Bende aynı sorunları yaşıyordum her şeyi denedim sonunda çözümü buldum. Aslında çok basitmiş. EA App uygulaması nereye kuruluysa oyunu oraya kurun. Örnek olarak benım EA App C diskinde kuruluydu ben oyunu D diskine kurmuştum ve aynı hatayı aldım sonra uzun araştırma sonucu bu çözümü buldum. Dün oyunu silip EA App in yüklü olduğu diske kurunca oyun direk açıldı. Sizlerde bu yolu deneyin EA in böyle saçma huyları olabiliyor maalesef. Eğer yöntem işe yararsa çözüldü basın başka arkadaşlarımızda yararlansın.

Bu yöntem umarım işe yarar normalde benim EA App hesabımı hackleyip çalmışlardı dün akşam hesabımı kurtarabildim NFS Unbound'u indirdim ama sabah oyunu açar açmaz GPU kullanım oranı %-1 şekline gelince birden oyundan attı en fazla ana menüyü görebildi zaten umarım bu yöntem işe yarar.

Bu yöntem umarım işe yarar normalde benim EA App hesabımı hackleyip çalmışlardı dün akşam hesabımı kurtarabildim NFS Unbound'u indirdim ama sabah oyunu açar açmaz GPU kullanım oranı %-1 şekline gelince birden oyundan attı en fazla ana menüyü görebildi zaten umarım bu yöntem işe yarar.

Hocam ben bu çözümü bayağı aradım derinlerde bir yorumlarda gördüm %100 işe yaradı eğer sistem gereksinimlerin falan yetiyorsa oyun kesinlikle açılır. Eğer olursa çözüm bas diğer arkadaşlarda yararlansın.

Hocam siz düzeltebildinizmi.

Hocam ben düzelttim ama garip bir yolu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gösterdiği 2-3 tane dosya vardı onları sildim oyuna girmeyi denedim onarım yapılması gerektiğini söyledi dosya onarımını yaptım ve düzeldi ama tuhaftır ki oyun arka planda açıkken de ses seviyesini ayarlayamıyorum.

Hocam ben bu çözümü bayağı aradım derinlerde bir yorumlarda gördüm %100 işe yaradı eğer sistem gereksinimlerin falan yetiyorsa oyun kesinlikle açılır. Eğer olursa çözüm bas diğer arkadaşlarda yararlansın.

Hocam ben bunu da denedim zaten tek SSD kullanıyorum EA App dosya konumuna yükledim oyunu ama ona rağmen tam düzelmemişti YouTube'dan bir video izlemiştim orada da 2-3 dosya sildim oyuna girdim onarım gerektiğini gösterip çyle denedim düzeldi ama Türkçe yama kurduktan sonra belli nokta da oyundan şu şekilde atıyor.

Dosya Ekleri

• 9726a0f8-3498-4905-82a8-2c24ba1ef913.jpg
    9726a0f8-3498-4905-82a8-2c24ba1ef913.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı