EA App oyun ekranı açılmıyor

Emin Ali Gvrcn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. EA App'den bir oyun indirmek istediğimde oyuna tıklıyorum ancak görselde olduğu gibi siyah ekranda kalıyor. Yaklaşık bir 20dk bekletmiştim belki yavaş açılıyordur diye yine açılmıyor. Sildim tekrar yükledim yine olmadı. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim.

resim_2024-06-11_135149851.png

Düzenleme: Bilgisayara format bile attım yine düzelmedi...

Son düzenleme:
Merhaba. EA App'den bir oyun indirmek istediğimde oyuna tıklıyorum ancak görselde olduğu gibi siyah ekranda kalıyor. Yaklaşık bir 20dk bekletmiştim belki yavaş açılıyordur diye yine açılmıyor. Sildim tekrar yükledim yine olmadı. Çözümü bilen yardım ederse sevinirim.

Eki Görüntüle 2219508

Düzenleme: Bilgisayara format bile attım yine düzelmedi...
Kardeşim 1 haftadır ben de aynı sorunu yaşıyordum sonunda çözdük. İnternet sağlayıcının websitesine gir ve ayarlardan ''Güvenli interneti devre dışı bırak'' seçeneğine tıkla. Aile profilinde falansa devre dışı bırak. Nasıl yapacağını bilmiyorsan YT'dan arat ya da müşteri hizmetlerini ara. Bu kadar basit.

Kardeşim 1 haftadır ben de aynı sorunu yaşıyordum sonunda çözdük. İnternet sağlayıcının web sitesine gir ve ayarlardan "güvenli interneti devre dışı bırak" seçeneğine tıkla. Aile profilinde falansa devre dışı bırak. Nasıl yapacağını bilmiyorsan YT'dan arat ya da müşteri hizmetlerini ara. Bu kadar basit.

Teşekkürler kral. İşe yaradı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı