P paulpogba6 Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42. Dosya Ekleri 17007689888558503746699558901998.jpg 109,5 KB · Görüntüleme: 754
EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42.
Patrick Batemans Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #2 paulpogba6 dedi: EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an aynı sorun mevcut Battlefield 1 indiricektim lakin hala preparingte tek çaresi hiç duraksamadan 0'dan indirmek dostum. Artı 0 Eksi
paulpogba6 dedi: EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an aynı sorun mevcut Battlefield 1 indiricektim lakin hala preparingte tek çaresi hiç duraksamadan 0'dan indirmek dostum.
KS KS P paulpogba6 Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Patrick Batemans dedi: Bende de şu an aynı sorun mevcut Battlefield 1 indiricektim lakin hala preparingte tek çaresi hiç duraksamadan 0'dan indirmek dostum. Genişletmek için tıkla... Kanka EA App i sil tekrar sıfırdan yükle düzeliyor. Artı 0 Eksi
Patrick Batemans dedi: Bende de şu an aynı sorun mevcut Battlefield 1 indiricektim lakin hala preparingte tek çaresi hiç duraksamadan 0'dan indirmek dostum. Genişletmek için tıkla... Kanka EA App i sil tekrar sıfırdan yükle düzeliyor.
Patrick Batemans Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #4 Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. paulpogba6 dedi: EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. paulpogba6 dedi: EA FC indirecektim ama preparingde kaldı. Nasıl düzelteceğim? Oyunu indiremiyorum. Zaten %42 de basladı yarım saat gecti hala %42. Genişletmek için tıkla...
Emin Resul Femtopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 Patrick Batemans dedi: Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla... bende bf1 indirmek istiyordum aynı hatayı alıyorum tepsi dediğiniz şey nedir anlayamadım Artı 0 Eksi
Patrick Batemans dedi: Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla... bende bf1 indirmek istiyordum aynı hatayı alıyorum tepsi dediğiniz şey nedir anlayamadım
Patrick Batemans Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #6 Emin Resul dedi: Bende BF1 indirmek istiyordum aynı hatayı alıyorum tepsi dediğiniz şey nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki ok simgesine basın oradan EA'yi kapatıp yeniden açın. Artı 0 Eksi
Emin Resul dedi: Bende BF1 indirmek istiyordum aynı hatayı alıyorum tepsi dediğiniz şey nedir anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ alttaki ok simgesine basın oradan EA'yi kapatıp yeniden açın.
left10ction Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 429 16 Aralık 2023 #7 beyler tepsi neresi. Artı 0 Eksi
Patrick Batemans Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 199 16 Aralık 2023 #8 left10ction dedi: Tepsi neresi. Genişletmek için tıkla... Sağ altta bulunan ok var ya kralım o. Artı 0 Eksi
left10ction Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 429 16 Aralık 2023 #9 Patrick Batemans dedi: Sağ altta bulunan ok var ya kralım o. Genişletmek için tıkla... araya araya buldum sağolasın canım benim. bu arada ileride bu sorun için konuya gelen olursa. oyunun yüklemesini durdurun öyle tepsiden kapatıp açın yoksa düzelmedi bende. Artı 0 Eksi
Patrick Batemans dedi: Sağ altta bulunan ok var ya kralım o. Genişletmek için tıkla... araya araya buldum sağolasın canım benim. bu arada ileride bu sorun için konuya gelen olursa. oyunun yüklemesini durdurun öyle tepsiden kapatıp açın yoksa düzelmedi bende.
tenN Decapat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #10 Patrick Batemans dedi: Sağ altta bulunan ok var ya kralım o. Genişletmek için tıkla... Patrick Batemans dedi: Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla... eyvallah <3 Artı 0 Eksi
Patrick Batemans dedi: Sağ altta bulunan ok var ya kralım o. Genişletmek için tıkla... Patrick Batemans dedi: Kral çözümü buldum ea appi tepsiden kapat ve yeniden aç sorun düzelicektir. Genişletmek için tıkla... eyvallah <3