Daha fazla  

- RAM
- 16x2 6000 mhz
- Ekran kartı
- 4070 Süper
- Anakart
- X670 GAMING X AX V2
- İşlemci
- R7 7800X3D
Arkadaşlar selamlar. Xbox Game Pass üzerinden Star Wars Jedi: Survivor indiriyorum. Birkaç dedim ki; durdurayım, müsait olunca devam ettiririm. Ancak her devam et dediğimde, dosyaları tarıyor (preparing mi ne yazıyor) yani tarıyor. Daha sonra bu hatayı veriyor ve devam etmiyor. Yani bir kez indirmeye başlatacağım, hiç durdurmamam gerekiyor yoksa bu hatayı veriyor. Çözümüne yardımcı olabilecek var mı? Ekte fotoğraf ekledim.
Çözümünü şüphelendiğim bir şey ile buldum arkadaşlar. Windows'ta ki kullandığımız Xbox uygulamasından girip, oyuna indir diyoruz ya. Oda gidip EA Play'e bağlıyor, buradan devam et anlamında. Xbox hesabınız ile EA Play hesabınız aynı olmak zorundaymış. Siz gidip Xbox hesabınıza a hotmalini, Gmail'ini her ne ise onu girip. EA Play'e b hesabı girmeye çalışırsanız, eninde sonunda bu sorunu yaşayacaksınız. Xbox ve EA Play mail hesapları tutmak zorunda.

Çözümünü şüphelendiğim bir şey ile buldum arkadaşlar. Windows'ta ki kullandığımız Xbox uygulamasından girip, oyuna indir diyoruz ya. Oda gidip EA Play'e bağlıyor, buradan devam et anlamında. Xbox hesabınız ile EA Play hesabınız aynı olmak zorundaymış. Siz gidip Xbox hesabınıza a hotmalini, Gmail'ini her ne ise onu girip. EA Play'e b hesabı girmeye çalışırsanız, eninde sonunda bu sorunu yaşayacaksınız. Xbox ve EA Play mail hesapları tutmak zorunda.
Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör: