Çözüldü EA App'te tüm oyunlar gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Harwl

Hectopat
Daha fazla  
Önceden Origin kullanıyordum ve bütün oyunlarımı kolaylıkla oynayabiliyordum. Şimdi Origin, EA App oldu ve birkaç sorun ortaya çıktı.
  1. Library'de oyun sayısı gözüküyor ama oyunlar gözükmüyor.
  2. Profilimde oyunlar gözüküyor ama sadece 4 tane, normalde 10'dan fazla oyunum var.
  3. Library'de gözükmediği için hiçbirini indiremiyorum. Profilden girince mağaza sayfasına atıyor.
Bunları nasıl düzeltebilirim? Bende BF3, BF4 vardı. Bugün mutlu mutlu eve gelip BF4 oynamak istemiştim ama sonuç hüzün oldu. Bilgisayarım Windows 11, internetten araştırdığıma göre Windows 11'de sıkıntılar olabiliyormuş. Ama bende önceden hiçbir sıkıntı yokken şimdi başladı.

Dosya Ekleri

• 1681416981844.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 1.399
  • 1681416998924.png
    333,5 KB · Görüntüleme: 1.117
Çözüm
Bende de aynı sorun oldu görev yöneticisinden kapatmayı falan denedim ama dünden beri düzelmedi.

- Sorunu çözdüm. Türkcell süperonline'a geçmiştik yakın zamanda. Bu süperonlineda ilk kurulum yapılırken eğer bir şey demezseniz güvenli internet profili oluşturuluyormuş. Bu profili kaldırınca direkt düzeldi. Ne vpn ne de görev yöneticisine gerek kalmadı. (Güvenli profili kaldırmak için de mesaj atmak yeterli oluyormuş. Türkcell hesabınızdan ayarlar kısmından detaylara ulaşabilirsiniz.)
Ben bıktım 2 haftadır boyle bu durum ne yapacağım Allah rızası icin yardım. İnternetim Türk Telekom.

Aynı sorunu yaşadım. Denilen her şeyi denedim. Çözümü ip değiştirerek buldum. Vpn yardımıyla avrupa ülkelerine bağlanırsanız sorun çözülecektir.

Bende de aynı sorun oldu görev yöneticisinden kapatmayı falan denedim ama dünden beri düzelmedi.

- Sorunu çözdüm. Türkcell süperonline'a geçmiştik yakın zamanda. Bu süperonlineda ilk kurulum yapılırken eğer bir şey demezseniz güvenli internet profili oluşturuluyormuş. Bu profili kaldırınca direkt düzeldi. Ne vpn ne de görev yöneticisine gerek kalmadı. (Güvenli profili kaldırmak için de mesaj atmak yeterli oluyormuş. Türkcell hesabınızdan ayarlar kısmından detaylara ulaşabilirsiniz.)

Son düzenleme:
Çözüm
benimki türk telekom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…