Çözüldü EA App'te tüm oyunlar gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Harwl

Hectopat
Daha fazla  
Önceden Origin kullanıyordum ve bütün oyunlarımı kolaylıkla oynayabiliyordum. Şimdi Origin, EA App oldu ve birkaç sorun ortaya çıktı.
  1. Library'de oyun sayısı gözüküyor ama oyunlar gözükmüyor.
  2. Profilimde oyunlar gözüküyor ama sadece 4 tane, normalde 10'dan fazla oyunum var.
  3. Library'de gözükmediği için hiçbirini indiremiyorum. Profilden girince mağaza sayfasına atıyor.
Bunları nasıl düzeltebilirim? Bende BF3, BF4 vardı. Bugün mutlu mutlu eve gelip BF4 oynamak istemiştim ama sonuç hüzün oldu. Bilgisayarım Windows 11, internetten araştırdığıma göre Windows 11'de sıkıntılar olabiliyormuş. Ama bende önceden hiçbir sıkıntı yokken şimdi başladı.

Dosya Ekleri

• 1681416981844.png
    1681416981844.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 1.400
  • 1681416998924.png
    1681416998924.png
    333,5 KB · Görüntüleme: 1.118
Çözüm
Bende de aynı sorun oldu görev yöneticisinden kapatmayı falan denedim ama dünden beri düzelmedi.

- Sorunu çözdüm. Türkcell süperonline'a geçmiştik yakın zamanda. Bu süperonlineda ilk kurulum yapılırken eğer bir şey demezseniz güvenli internet profili oluşturuluyormuş. Bu profili kaldırınca direkt düzeldi. Ne vpn ne de görev yöneticisine gerek kalmadı. (Güvenli profili kaldırmak için de mesaj atmak yeterli oluyormuş. Türkcell hesabınızdan ayarlar kısmından detaylara ulaşabilirsiniz.)
Ben bu lanet olası uygulama yüzünden foruma geri dönmek zorunda kaldım. Her yere girip çare arıyorum şu an. Bu konuya denk geldiğime göre EA sunucularında yada uygulamanın kendisinde genel bir sorun var gibi gözüküyor. Aynı sorun bende de var çünkü.

Bu onun bunun evladı EA Games şirketi Origin gibi tıkır tıkır çalışan uygulamayı zorla elimizden alıp bu saçmalığı önümüze koydu. Evvelki sene önce sırf bu uygulama yüzünden Xbox/EA Pass aboneliğimi yeniletmedim. Çünkü her gün sorun çıkarıyordu. Vallahi Epic Games bundan kat kat daha güzel launcher yapmış. En kötüsü diyerek onlara haksızlık etmişim.

Güncelleme: Az evvel bir hışımla uygulamayı silmek istediğimde son anda karşıma çıkan "repair" tuşuna tıkladım. Tekrar indirip kuruldu. Şimdi gözükmeye başladı. Bunu daha önce yaptığında uygulama içindeki "App recovery" seçeneğini veya tekrar oturum açmayı veya görev yöneticisinden zorla kapatıp tekrar açmayı deneyince düzeliyordu. Şimdi eski yöntemler işe yaramadı. Kaldırmak isterken çıkan "repair" seçeneği çözdü.

Ben bu lanet olası uygulama yüzünden foruma geri dönmek zorunda kaldım. Her yere girip çare arıyorum şu an. Bu konuya denk geldiğime göre EA sunucularında ya da uygulamanın kendisinde genel bir sorun var gibi gözüküyor. Aynı sorun bende de var çünkü.

Bu onun bunun evladı EA Games şirketi Origin gibi tıkır tıkır çalışan uygulamayı zorla elimizden alıp bu saçmalığı önümüze koydu. Evvelki sene önce sırf bu uygulama yüzünden Xbox/EA Pass aboneliğimi yeniletmedim. Çünkü her gün sorun çıkarıyordu. Vallahi Epic Games bundan kat kat daha güzel Launcher yapmış. En kötüsü diyerek onlara haksızlık etmişim.

Güncelleme: Az evvel bir hışımla uygulamayı silmek istediğimde son anda karşıma çıkan "repair" tuşuna tıkladım. Tekrar indirip kuruldu. Şimdi gözükmeye başladı. Bunu daha önce yaptığında uygulama içindeki "App recovery" seçeneğini veya tekrar oturum açmayı veya Görev Yöneticisi'nden zorla kapatıp tekrar açmayı deneyince düzeliyordu. Şimdi eski yöntemler işe yaramadı. Kaldırmak isterken çıkan "repair" seçeneği çözdü.

Bende ne yazık ki çözmedi.

çözebilen oldu mu? library kısmına tıklayınca oyunlarım gelmiyor ekran öyle kalıyor...

çözebilen oldu mu? library kısmına tıklayınca oyunlarım gelmiyor ekran öyle kalıyor...
bu mesajı yazdıktan sonra çözümü buldum, ea app i kapat, görev yöneticisine gir, "EA BACKGROUND SERVICE" bunu bulup görevi sonlandır, tekrar açınca düzelmiş olacak :)

Son düzenleme:
Ben de ekran görüntüsünde olduğu gibi bir problem yaşıyordum. Burası dahil internetteki muhtelif çözümleri denedim olmadı. Daha önce VPN ile alakalı internete girememe problemi yaşamıştım. Aktif edip tekrar durdurunca düzelmişti. Şimdi onu denedim. VPN'i kullanıyorsanız eğer VPN'i aktif ettiğinizde problem çözülecektir. Umarım işinize yarar.

Dosya Ekleri

• eaapp.jpg
    eaapp.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 249

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı