Çözüldü EA Desktop açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasanalininmuzu

Centipat
Daha fazla  
EA Desktop kurulumunu yaptım ancak program açılmıyor sadece Denetim Masası'na baktığımda background service açılıyor nedeni ne?

Çözüm

O zaman bilmiyorum, aynı problem bende de vardı, daha sonra internette araştırdığımda eğer bilgisayar kullanıcı adınızda İngilizce olmayan karakter varsa EA Desktop'un açılmadığını öğrendim. Benim de kullanıcı adımda ı harfi olduğu için açılmıyordu, ı harfini i harfi ile değiştirince çat diye açıldı program.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nedenini bilemiyoruz. Ama öğrenebiliriz.

Bilgisayar kullanıcı adınızda İngilizce olmayan karakterler varsa (ş, ü, ğ, ı, ç gibi) EA Desktop çalışmıyor maalesef. Regedit üzerinden kullanıcı isminizi değiştirip deneyebilirsiniz, YouTube'da videolar var nasıl yapılacağına dair.

Denedim olmadı hocam.

Epey baktım ama kesin bir sebep bulamadım maalesef. Bunun da paylaşır mısınız?

C:\Users\Ömer Asaf\AppData\Local\Electronic Arts\EA Desktop\Logs\EADesktop.exe.mdmp

Bir de ekran kartınız ve sürücü sürümü nedir? Origin bazen çift GPu yüzünden çökebiliyordu sürücü güncel değil ise.

O zaman bilmiyorum, aynı problem bende de vardı, daha sonra internette araştırdığımda eğer bilgisayar kullanıcı adınızda İngilizce olmayan karakter varsa EA Desktop'un açılmadığını öğrendim. Benim de kullanıcı adımda ı harfi olduğu için açılmıyordu, ı harfini i harfi ile değiştirince çat diye açıldı program.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Videodakileri yaptım oldu teşekkürler hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…