EA Desktop calculating time olarak kaldı

kafirr

Decapat
Merhabalar, bilgisayar için Xbox Game Pass uygulamasını kullanıyorum uzun zamandır. EA Play de eklenince hesaplarımı bağladım ve bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum. Battlefield 1 oyununu yükledim oynadım bitirdim ve silmek istedim. Sildim ancak EA Desktop uygulaması bir tuhaflaştı sonrasında ve şu anda da hiçbir şekilde EA Desktop uygulaması üzerinden oyun yükleyemiyorum. Battlefield V oyununu kurmak istedim ancak o da 'preparing calculating time' olarak kaldı uygulamada.
Xbox Game Pass uygulaması üzerinden EA Desktop uygulamasını açtığım zaman da Xbox Game Pass uygulamasının yüklenenler bölümünde Battlefield V ve Battlefield 1 görünüyor ve tabii ki hiçbir ilerleme yahut değişiklik olmuyor, öyle duruyorlar %0'da. Xbox Game Pass oyunlarını kurabiliyorum. Diğer bahsettiğim iki oyun sırada görünürken Xbox Game Pass oyunları yüklediğim anda başlıyor indirilmeye. Bulabildiğim yöntemleri denedim ancak bir gelişme yaşanmadı. Bilgi sahibi olan veya aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) "EA DESKTOP" 'u kapatın.
2) Görev Yöneticisi'nden "EABackgroundService.exe" bulup görevini sonlandırın.
3) Eğer gizli dosyaları göster ayarınız açıksa bu adımı geçin. Başlat menüsüne "Dosya gezgini seçenekleri" yazın. ve açın. Buradan "Görünüm" kısmına gelin ve "Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster" seçeneğini işaretleyin . Uygula deyin ve kapatın.
4) C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Desktop kısmına gidin. Burada , "Logs" hariç her şeyi silin.
5) "EA DESKTOP" 'u yeniden açın ve indirmenizi deneyin.
İYİ OYUNLAR

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı