EA Desktop FIFA 22 indirirken yükleniyorda kalıyor

omeerbatmaz

Decapat
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
91
Makaleler
1
Xbox Game Pass'e dahil olan EA Play'yi kullanıyorum. 10 saatlik FIFA 22 deneme sürümünü indirmeye çalışıyorum ama EA Desktop uygulaması ne kadar beklesem de resimdeki gibi kalıyor. App recovery falan yaptım, hala çözülmedi.

1632383003975.png
 
Aynı sorun bende de var. FIFA 22 kaynaklı bir sorun. Dün gece EA Desktop'da deneme sürümü gözükmüyordu sabah düzelmiş. İndirme sorunu da yakında düzelir diye düşünüyorum. EA Play aboneliğimiz Origin'de gözükmüyor Game Pass yüzünden yoksa Origin'den de indirebilirdik.
 
Diğer oyunlarda sorun yaşamadığınıza göre FIFA 22 kaynaklı olabilir. İnternette kontrol ettiğime göre bu ve buna benzer sorunları yaşayan bayağı kişi varmış. Ben de kontrol ettim ve bende de inmiyor. Biraz bekleyip kontrol edebilirsiniz sanırım. EA uygulamasını güncellemek işe yarayabilir.


Alternatif bir yol bulabildim. FIFA 22'yi Origin üzerinden hesabıma ekledikten sonra EA Desktop üzerinden başarıyla indirebildim. Aynı şekilde internet sitesinden kütüphaneye eklendikten sonra da EA Desktop üzerinden indirilebiliyor.

fifa.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı