EA Desktop "makinenin yanıt vermesi çok uzun sürdü" hatası

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Daha 2 gün önce sorun yoktu şimdi girmeye çalışıyorum böyle bir hata veriyor? Sitesinde falan sorun yok girebiliyorum fakat hiçbir şekilde EA Desktop açılmıyor.

1625207322858.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin açılıyor bu arada. Daha önceden bu sorunla karşılaşan yok mu? Kendi sitesinde sil yükle diyor silip yükledim ama hala devam ediyor sorun. 150 GB oyun yüklü hepsi şu an yüklememiş görünüyor şaka gibi abi. Origin'de sorun yok EA Desktop'ta sorun var. İkisi de aynı firmanın.

Origin açılıyor bu arada. Daha önceden bu sorunla karşılaşan yok mu? Kendi sitesinde sil yükle diyor silip yükledim ama hala devam ediyor sorun. 150 GB oyun yüklü hepsi şu an yüklememiş görünüyor şaka gibi abi. Origin'de sorun yok EA Desktop'ta sorun var. İkisi de aynı firmanın.

Hocam ayarlardan uygulamalar ve özellik kısmına girip, EA Desktop uygulamasını bulup, gelişmiş seçeneklere gelip alt kısımdaki onar butonuna basar mısınız? Belki düzelir.

Hocam ayarlardan uygulamalar ve özellik kısmına girip, EA Desktop uygulamasını bulup, gelişmiş seçeneklere gelip alt kısımdaki onar butonuna basar mısınız? Belki düzelir.
Onar maalesef yok.

Güncelleme: O kadar saçma bir sorun ki çözümü de öyle oldu :D Bu tarz bir sorun yaşayan varsa bunları denesin adım adım belki çözüm olur.

Adım1: Önce modemi yeniden başlattım modem arayüzden.
Adım2: Sonra Xbox'daki hesaptan çıkış yaptım. Ondan sonrada Microsoft Store'dan çıkış yaptım.
Adım3: Sonrasında ise EA Desktop tamamen sildim.
Adım4: Bilgisayar yeniden başlatma
Adım5: Xbox'da oturum açma.
Adım6: Herhangi bir EA Play oyununu indir de ve sonrasında EA Desktop indirme başlatma.
Adım7: EA Desktop giriş yapma
Adım8: Yüklü oyunları EA Desktop yine saçma bir şekilde tanıtma. D

Dün hesap değişimi yapmıştım Game Pass başka hesaba girmiştim ondan sonra oldu büyük ihtimal ama böyle saçma bir sorun olmaz abi hesap değişimi yaptım diye program neden kafayı yiyor ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı