B Bgoregen1 Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, EA Desktop uygulamasini D:\ kurmam gerekiyor yoksa D diskine oyun kurulmuyor bana secenekte vermiyor D'ye mi yoksa C'ye mi kuralim diye, yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Merhaba arkadaşlar, EA Desktop uygulamasini D:\ kurmam gerekiyor yoksa D diskine oyun kurulmuyor bana secenekte vermiyor D'ye mi yoksa C'ye mi kuralim diye, yardimci olursaniz sevinirim.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #2 Uygulama ayarlarını açtığınızda Downloads kısmından oyunların indirileceği kısmı değiştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Uygulama ayarlarını açtığınızda Downloads kısmından oyunların indirileceği kısmı değiştirebiliyorsunuz.
5 594046 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 16 Mart 2023 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Uygulama ayarlarını açtığınızda Downloads kısmından oyunların indirileceği kısmı değiştirebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 1703958 Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyunları değil direkt EA App hakkında sormuş sanırım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Uygulama ayarlarını açtığınızda Downloads kısmından oyunların indirileceği kısmı değiştirebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 1703958 Genişletmek için tıkla... Arkadaş oyunları değil direkt EA App hakkında sormuş sanırım.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 16 Mart 2023 #4 594046 dedi: Arkadaş oyunları değil direk EA App hakkında sormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Bgoregen1 dedi: EA Desktop uygulamasini D:\ kurmam gerekiyor yoksa D diskine oyun kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur. Artı 0 Eksi
594046 dedi: Arkadaş oyunları değil direk EA App hakkında sormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Bgoregen1 dedi: EA Desktop uygulamasini D:\ kurmam gerekiyor yoksa D diskine oyun kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur.
5 594046 Centipat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 527 Çözümler 1 16 Mart 2023 #5 Pardon şimdi anladım olayı. Metin Eren Türkmen dedi: Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Pardon şimdi anladım olayı. Metin Eren Türkmen dedi: Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur. Genişletmek için tıkla...
KS KS B Bgoregen1 Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 Metin Eren Türkmen dedi: Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur. Genişletmek için tıkla... Oyunu D diskine kuramiyorum C ye kurabiliyorum ama D ye kuramiyorum her oyunum D diskine iniyor ama EA da inmiyor. 594046 dedi: Arkadaş oyunları değil direkt EA App hakkında sormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen oyun C diskinine iniyor ama D diskine inmiyor her oyunum D diskine iniyor ama EA App te inmiyor. Dosya Ekleri IMG_20230316_213610.jpg 82 KB · Görüntüleme: 117 IMG_20230316_213610.jpg 82 KB · Görüntüleme: 110 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Dediğim şekilde oyunlar D diskine kurulur. Genişletmek için tıkla... Oyunu D diskine kuramiyorum C ye kurabiliyorum ama D ye kuramiyorum her oyunum D diskine iniyor ama EA da inmiyor. 594046 dedi: Arkadaş oyunları değil direkt EA App hakkında sormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen oyun C diskinine iniyor ama D diskine inmiyor her oyunum D diskine iniyor ama EA App te inmiyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 17 Mart 2023 #7 Bgoregen1 dedi: Oyunu D diskine kuramiyorum C ye kurabiliyorum ama D ye kuramiyorum her oyunum D diskine iniyor ama EA'da inmiyor. Genişletmek için tıkla... EA App ayarlarından yukarıda dediğimi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Bgoregen1 dedi: Oyunu D diskine kuramiyorum C ye kurabiliyorum ama D ye kuramiyorum her oyunum D diskine iniyor ama EA'da inmiyor. Genişletmek için tıkla... EA App ayarlarından yukarıda dediğimi yaptınız mı?
KS KS B Bgoregen1 Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #8 Metin Eren Türkmen dedi: EA App ayarlarından yukarıda dediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim dedigim gibi oyunu C'ye kuruyor ama D'ye kurmuyor D surucusune ne kurdugum bir suru oyun var onlarda boyle bir hatayla karsilasmadim. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: EA App ayarlarından yukarıda dediğimi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim dedigim gibi oyunu C'ye kuruyor ama D'ye kurmuyor D surucusune ne kurdugum bir suru oyun var onlarda boyle bir hatayla karsilasmadim.