redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Xbox hesabımı EA hesabıma bağladım ancak ona rağmen EA Desktop'ta EA Play gözükmüyor ve bununla ilgili sorun yaşayan da bulamadım. Galiba gene tek benim yaşadığım bir sorun ortaya çıktı.
Xbox hesabımı EA hesabıma bağladım ancak ona rağmen EA Desktop'ta EA Play gözükmüyor ve bununla ilgili sorun yaşayan da bulamadım. Galiba gene tek benim yaşadığım bir sorun ortaya çıktı.
Cordy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mart 2021 #11 redlions dedi: Burada yazana göre normalde de var EA Play. Genişletmek için tıkla... Evet bende ki de normal ama EA Play oyunlarını indirebiliyorum. redlions dedi: Burada yazana göre normalde de var EA Play. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği doğru olabilir ben EA Desktop u zaten indirilmiyor diye silmiştim ama şuan bakınca indiriliyor. Artı 0 Eksi
redlions dedi: Burada yazana göre normalde de var EA Play. Genişletmek için tıkla... Evet bende ki de normal ama EA Play oyunlarını indirebiliyorum. redlions dedi: Burada yazana göre normalde de var EA Play. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği doğru olabilir ben EA Desktop u zaten indirilmiyor diye silmiştim ama şuan bakınca indiriliyor.