Çözüldü EA FC 24 Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EnesBeyy

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2019
Mesajlar
192
Makaleler
1
Çözümler
1
Epic Games'ten başlata tıklıyorum oyun açılmadan önceki küçük ekran geliyor yükleniyor. Gittikten sonra EA uygulaması açılıyor oyun açılmıyor. EA uygulamasından çalıştırdığımda da oyun açılmıyor.
 
Çözüm
Arkadaşlar deneme yanılma yöntemi ile bir çözüm buldum bende oldu siz de deneyebilirsiniz.
Normalde arkadaşlar oyunu EA Games içerisinden repair yaparak her girişte düzeldiğini açıklamış tabii ki bu da bir geçici çözüm fakat uzun sürüyor benim yaptığım yöntem daha da kısa hale getiriyor.

Şimdi çözümü anlatıyorum;

Oyunun kurulu olduğu dosyaya giriş yapmalısınız bende ki örnek ( e:\ea sports FC 24)
Buraya giriş yaptıktan sonra __Installer adında bir dosya göreceksiniz içerisine girelim ve bu dosya içerisinde de eaanticheat adlı klasörün içerisine girelim.
Burada EAAntiCheat.Installer.exe adlı dosyayı yönetici olarak çalıştıralım.
Program açıldıktan sonra yukarıdaki bar kısmından (ınstalled) FC 24'ü seçelim ve repair diyelim.
Karşınıza please select the folder where the Game is installed. Şeklinde bir uyarı verecek tamam dedikten sonra oyunun kurulu olduğu klasörü seçelim ve işlem bittikten sonra programı kapatıp oyunu tekrardan başlatmayı deneyin.

Özetlemek gerekirse oyunu komple repair yapmadık sadece eaanticheat uygulamasını repairledik ve bu işlem sonrasında bende giriş yapıyor arkadaşlar sizde deneyebilirsiniz.
önce ea'yi açıyorsun sonrasında kütüphaneden fifaya bas play tuşunun solunda manage var ona basıp repair diyeceksin otomatik hallediyor ondan sonra bitince play'e basıp oyuna girebilirsin başka bir yol yok gibi şu anlık. fifalık bir problem bu baya bir kişide aynı sorun var.

bu arada eğer oyunu kaldırıp yeniden yüklerseniz sorun çözülmüyor boşuna kaldırıp yüklemeyin denendi :)
Açılıyor ancak online olmuyor bende çıkınca da açılmıyor oyun tuhaf.
 
Önce EA'yi açıyorsun sonrasında kütüphaneden FIFA'ya bas play tuşunun solunda manage var ona basıp repair diyeceksin otomatik hallediyor ondan sonra bitince Play'e basıp oyuna girebilirsin başka bir yol yok gibi şu anlık. FIFA'lık bir problem bu bayağı bir kişide aynı sorun var.

Bu arada eğer oyunu kaldırıp yeniden yüklerseniz sorun çözülmüyor boşuna kaldırıp yüklemeyin denendi :)

Teşekkür ederim hocam kralsın oldu sayende.
 

Geri
Yukarı