EA FC 24 alınır mı?

konsulyüs

Decapat
Daha fazla  
Selam ben EA FC 24'ü almak istiyorum fakat pek emin değilim alsammı almasam mı bilemedim. 350-400 TL birikmiş param var ve EA Play'im var oyun 1080 TL'e geliyor 680 TL'sini dedemin karşılamasını planlıyorum henüz ona söylemedim. Sizce alınır mı?

Selam ben EA FC 24'ü almak istiyorum fakat pek emin değilim alsammı almasam mı bilemedim. 350-400 TL birikmiş param var ve EA Play'im var oyun 1080 TL'e geliyor 680 TL'sini dedemin karşılamasını planlıyorum henüz ona söylemedim. Sizce alınır mı?
Alınmaz. Onun yerine pes 13 indirip üzerine 24 yama indirilir.

EA Games hersene aynı oyunu ufak tefek güncellemelerle piyasaya sürüp, ana oyun fiyatına satıyor. modern dolandırıcılık... bence bedava eFootball var, indir oyna. Şahsen ben öyle yaptım. Bir sene boyunca sürekli oynayacaksan verilebilir fakat benim gibi arada sırada oynuyorsan, gerek yok o paraları vermeye.

Yapıştır EA Play Pro geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı