EA FC 24 alınır mı?

Şu an adamların takımları bomba gibi, hepsi az buçuk sistemini otutturmuş. Sıkıntı dediğim bu aslında, sıkıntı yok ben takimimi kolayca dizerim oynarım diyorsanız alabilirsiniz. Sıkıntı olmaması için yeni oyunu çok süre geçmeden almanız gerekiyor. Size bağlı yani.
Hocam param var almak istiyorum kolda alacağım, Ama yenisi çıkacak 3-5 aya yenisi çıkınca bildiğim kadarıyla online kapanıyor.

Epic Games'te 420 TL kadar düşmüş. Alınır mı bu fiyata? Değer mi? Diğer indirimler de daha da düşer mi?

Alınır diye düşünüyorum ama bence bu indirim kaçmaz istersen al ama eylülüde bekleyebilirsin eylül'de yeni oyun çıkacağı için oyunun fiyatını bayağı düşürüyorlar ama istersen şimdi al işini garantiye al FC 25 çok pahalı olacağı için alabilirsin.

Hocam param var almak istiyorum kolda alacağım, Ama yenisi çıkacak 3-5 aya yenisi çıkınca bildiğim kadarıyla online kapanıyor.
onlinesi sonra kapanıyor bende FIFA 22 vardı 2023 te bile ultimate teamda maç atabiliyordum ama adam bulması bir tık uzun sürmeye başlıyor

Alınır diye düşünüyorum ama bence bu indirim kaçmaz istersen al ama eylülüde bekleyebilirsin eylül'de yeni oyun çıkacağı için oyunun fiyatını bayağı düşürüyorlar ama istersen şimdi al işini garantiye al FC 25 çok pahalı olacağı için alabilirsin.

onlinesi sonra kapanıyor bende FIFA 22 vardı 2023 te bile ultimate teamda maç atabiliyordum ama adam bulması bir tık uzun sürmeye başlıyor
Hmm bilemedim valla hocam yenisini beklemek daha mantıklı herhalde ya da sonra ki indirim yaz ya da mega indirim var kuponla onla 300 tl falan düşer belki o zaman alıyım olmadı en iyisi öyle.

Hmm bilemedim vallahi hocam yenisini beklemek daha mantıklı herhalde ya da sonra ki indirim yaz ya da mega indirim var kuponla onunla 300 TL falan düşer belki o zaman alayım olmadı en iyisi öyle.

Yeni oyunun fiyatının çok şişik olacağını düşünüyorum ama paran varsa yine de sen bilirsin dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00