EA FC 24 crash veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

telmanbudagov

Femtopat
Daha fazla  
Selam. PC'ye EA Play Pro'dan FC 24 aldım. Oyuna giriyorum ya animasyon yerinde ya da Ultimate Team kadro güncellemesinde sürekli hatası crash yiyorum. Sistemim GTX 1650, Core i5 9400F, 16 RAM. Bu oyun sorunu mudur yoksa benden mi kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de rahat 10 20 maçtan düşmüşümdür şu ana kadar ve ne yaparsam yapayım hala sorun aynı.

Saç ayarını kapattım, grafik ayarları otomatikte, ekranım 144Hz olduğu için 144Hz ayarlı, FPS limiti yok şeklinde tüm ayarlarım. Bir de NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ağustos ayından bir driver indirdim sorun çözüldü. 3 defa denedim güncel bir driver olursa sorun tekrarlanıyor.

Saç ayarını kapattım, grafik ayarları otomatikte, ekranım 144Hz olduğu için 144Hz ayarlı, FPS limiti yok şeklinde tüm ayarlarım. Bir de NVIDIA ekran kartı kullanıyorum ağustos ayından bir driver indirdim sorun çözüldü. 3 defa denedim güncel bir driver olursa sorun tekrarlanıyor.

Hocam, benim ekran 240Hz. Onu ayarlamamın bir yolu var mı ve nasıl eski driver yükleyebilirim acaba?

DDU ile bir şekilde eski driver yükledim ve sorun çözüldü sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı