Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 785 Çözümler 10 Yer Bodrum 25 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar FIFA 23 oyuncusuydum sonradan FC 24 satın alıp buna geçtim, fakat Ultimate Team'da dizilişi nasıl değiştiririm bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
Arkadaşlar FIFA 23 oyuncusuydum sonradan FC 24 satın alıp buna geçtim, fakat Ultimate Team'da dizilişi nasıl değiştiririm bilgisi olan var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
Çözüm CeoPotato 25 Ocak 2024 Johancruyff dedi: Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi yapın.
Johancruyff dedi: Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi yapın.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.756 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Yanlış hatırlamıyorsam kadroya gelip L2 ya da LT ye basınca sol tarafta açılan pencereden değiştiriyorsun. Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam kadroya gelip L2 ya da LT ye basınca sol tarafta açılan pencereden değiştiriyorsun.
KS KS Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 785 Çözümler 10 Yer Bodrum 25 Ocak 2024 #3 CeoPotato dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kadroya gelip L2 ya da LT ye basınca sol tarafta açılan pencereden değiştiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan. Artı 0 Eksi
CeoPotato dedi: Yanlış hatırlamıyorsam kadroya gelip L2 ya da LT ye basınca sol tarafta açılan pencereden değiştiriyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.756 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 Johancruyff dedi: Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
Johancruyff dedi: Hocam öyle yapınca menü yerine atıyor mağaza, oyna, kulüp, yerine falan. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi yapın.
KS KS Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 785 Çözümler 10 Yer Bodrum 25 Ocak 2024 #5 CeoPotato dedi: Eki Görüntüle 2096816 Buradaki gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam L3 yazıyordu tıkladım diziliş kısmını gördüm. Artı 0 Eksi
CeoPotato dedi: Eki Görüntüle 2096816 Buradaki gibi yapın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum hocam L3 yazıyordu tıkladım diziliş kısmını gördüm.