EA FC 24 gamepad düzgün çalışmıyor

edtos

Decapat
Daha fazla  
Yarım saat önce EA FC 24 indirdim oyun kolumu kurdum oyuna gırdıgımde kol saçma bır sekılde çalısıyordu. Analogu üst tarafa dogru hareket ettıgımde asagı asagı hareket ettırdıgımde üste dogru falan gıdıyor. Bu sorunu nasıl çozerım acaba?

Kullandığın gamepad nedir ve hangi platform üzerinden oynuyorsun. Bunalri söylersen sevinirim.

Oyunu Epic'den satın aldım gamepadım çok ıyı bir marka değildi asonıc adlı bir markanın joystıck ı

Ama kullandıgım joystcık FIFA 23 de hiçbir sorun yasatmamıstı.

Pcde xbox olmayan gamepadler çoğu oyunla uyumlu olmaz. İsterseniz x360ce gibi emülatörler kullanarak deneyebilirsiniz. Nasıl kullanavağınızı bilmiyorsanız cevaplayabilirim

PC'de Xbox olmayan gamepadler çoğu oyunla uyumlu olmaz. İstersenoz X360CE gibi emülatörler kullanarak deneyebilirsiniz. Nasıl kullamılcağınızı bilmiyorsanız cevaplayabilirim.

Zaten o uygulamayla kurdum ama bir yerde yanlsılık yaptım Xinput seçenegınde hem 4'u hem de 3'ü seçtım ondan dolayı bir problem çıkmıs olabılırmı.

Emulatörü oyunun dosyalarının içine atmadıysanız sıkıntı çıkarabiliyo bazı oyunlarda isyerseniz şuanlini sili bir daha deneyin. Bide oyununuzun kaç bit olduğunada bakın.

Emulatörü oyunun dosyalarının içine atmadıysanız sıkıntı çıkarabiliyor bazı oyunlarda isyerseniz şuanlini Şili bir daha deneyin. Bir de oyununuzun kaç bit olduğunada bakın.

Oyun dosyalarına attım ama oyunun kaç bıt olduguna nereden bakabılırım?

Sorun hala aynı ise emülatörden ayarları oyuna göre düzenleyebilirsiniz. Yine olmazsa oyunu steame ekleyin steamin genel kontrolcü girdisi ayarını açıp oynamayaı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…