Yarım saat önce EA FC 24 indirdim oyun kolumu kurdum oyuna gırdıgımde kol saçma bır sekılde çalısıyordu. Analogu üst tarafa dogru hareket ettıgımde asagı asagı hareket ettırdıgımde üste dogru falan gıdıyor. Bu sorunu nasıl çozerım acaba?
Pcde xbox olmayan gamepadler çoğu oyunla uyumlu olmaz. İsterseniz x360ce gibi emülatörler kullanarak deneyebilirsiniz. Nasıl kullanavağınızı bilmiyorsanız cevaplayabilirim
PC'de Xbox olmayan gamepadler çoğu oyunla uyumlu olmaz. İstersenoz X360CE gibi emülatörler kullanarak deneyebilirsiniz. Nasıl kullamılcağınızı bilmiyorsanız cevaplayabilirim.
Emulatörü oyunun dosyalarının içine atmadıysanız sıkıntı çıkarabiliyo bazı oyunlarda isyerseniz şuanlini sili bir daha deneyin. Bide oyununuzun kaç bit olduğunada bakın.
Emulatörü oyunun dosyalarının içine atmadıysanız sıkıntı çıkarabiliyor bazı oyunlarda isyerseniz şuanlini Şili bir daha deneyin. Bir de oyununuzun kaç bit olduğunada bakın.
Oyun açıkken görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Tam nasıl kurulduğunu öğrenmek için şu rehberi kullanmanız daha iyi olacaktır EA SPORTS FC 24 - x360ce manual
Zira ben şuan telefonda olduğum için pek yardım edemiyorum malesef.
Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nden bakabilirsiniz. Tam nasıl kurulduğunu öğrenmek için şu rehberi kullanmanız daha iyi olacaktır EA SPORTS FC 24 - x360ce manual
Zira ben şu an telefonda olduğum için pek yardım edemiyorum maalesef.
Sorun hala aynı ise emülatörden ayarları oyuna göre düzenleyebilirsiniz. Yine olmazsa oyunu steame ekleyin steamin genel kontrolcü girdisi ayarını açıp oynamayaı deneyin.