EA FC 24 hangi zorlukta oynanmalı?

• Konuyu başlatan Leoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.238

Leoon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, teknik direktörlük kariyerine başlayacağım ama sizce hangi zorluk modunda oynamalıyım?

Merhaba, teknik direktörlük kariyerine başlayacağım ama sizce hangi zorluk modunda oynamalıyım?

Hocam şunu diyeyim FIFA 23 oynadyısan oranın profesyonel üstü ne hatırlamıyorum ama oranın prof üstü EA FC'nin profesiyoneli bence.

Ben yeni başladım profesyonel kolay geliyor her maç hattrick yapıyorum pendisksporda :) profesyonelde başlayıp bir kaç gün sonra alışınca efsaneviye geç bence.

Bence PES'in orta seviyesi burada profesyonel seviyede. Her zorlukta koşa koşa rakip sahasına girip gol atabiliyorsunuz yani aşırı zor değil zorluk seviyeleri.

Profesyonel kolay geliyor bir üstünde de savunmada sıkıntı çekiyorum o yüzden zor geliyor ne yapacağım anlamadım bu ikisinin bir ortası yok mu 😂

Profesyonel kolay geliyor bir üstünde de savunmada sıkıntı çekiyorum o yüzden zor geliyor ne yapacağım anlamadım bu ikisinin bir ortası yok mu 😂

Hocam aynısını yaşıyorum bir yöntemini bulduğunuzda buraya yazar mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı