EA FC 24 indirimdeyken almak mantıklı mı?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: Kingston hyper x fury 3200 mhz 8GB DDR4
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
EA FC 24 şu an 580 TL, indirim bittikten sonra ileride böyle bir indirim gelir mi?

Bence alınmaz. GamePass de bulunuyor. Ben aldım pişman oldum. Bir yerden sonra mekanikler aynı geliyor sıkıyor insanı. İndirim olarak baktiğinda ise bence daha da düşer fiyatı FC25 çıkacağı için ileriki dönemlerde.

Bence alınmaz. GamePass de bulunuyor. Ben aldım pişman oldum. Bir yerden sonra mekanikler aynı geliyor sıkıyor insanı. İndirim olarak baktiğinda ise bence daha da düşer fiyatı FC25 çıkacağı için ileriki dönemlerde.
Aylık 200 TL’ye değmez be hocam 2.5 aylık gamepass fiyatıyla oyunu alabilir adam ki uzun süre oynayabileceği bir oyundan bahsediyoruz.

Bence alınmaz. Game Pass'te bulunuyor. Ben aldım pişman oldum. Bir yerden sonra mekanikler aynı geliyor sıkıyor insanı. İndirim olarak baktiğinda ise bence daha da düşer fiyatı FC25 çıkacağı için ileriki dönemlerde.

Game Pass'te 300 TL oldu.

Aylık 200 TL'ye değmez be hocam 2.5 aylık Game Pass fiyatıyla oyunu alabilir adam ki uzun süre oynayabileceği bir oyundan bahsediyoruz.

Evet hep bende kalmasını istiyorum çünkü malum Game Pass'e gelen zamdan sonra her ay alamam 300 TL ne ya inşallah daha da fazla artmaz.

Game Pass'te 300 TL oldu.

Evet hep bende kalmasını istiyorum çünkü malum Game Pass'e gelen zamdan sonra her ay alamam 300 TL ne ya inşallah daha da fazla artmaz.
300 TL’ye yıllık alıyorduk be :D

300 TL'ye yıllık alıyorduk be :D

Cidden Xbox sahipleri PS sahiplerine göre avantajlıydı Game Pass konusunda PSN Plus Deluxe 305 TL iken bizim Game Pass 210 TL'ydi ama bu zam çok kötü oldu tek avantajımız oyunlar PS Store'deki gibi çok pahalı değil.

Teşekkürler sanırım bekleyeceğim konu kilit.

Son düzenleme:
Cidden Xbox sahipleri PS sahiplerine göre avantajlıydı Game Pass konusunda PSN Plus Deluxe 305 TL iken bizim Game Pass 210 TL'ydi ama bu zam çok kötü oldu tek avantajımız oyunlar PS Store'deki gibi çok pahalı değil.
Artık ikisinde mantıksız. Aylık 30 liraya 200 oyunumuz oluyordu fakat şöyle iyi bir şey var Ultimate alırsanız sanırım üyelik bittikten sonra yüklü olan oyunlar gitmiyor.

Artık ikisinde mantıksız. Aylık 30 liraya 200 oyunumuz oluyordu fakat şöyle iyi bir şey var Ultimate alırsanız sanırım üyelik bittikten sonra yüklü olan oyunlar gitmiyor.

Yüklü oyunlar gitmiyor ama oynayabilmek için yeniden abonelik almak gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı