EA FC 24 kadınların dahil olması normal mi?

EA zaten birkaç senedir böyle culop culop sıvıyordu. Bu yıl ki oyunu ile beraber şöyle güzel bir de tüy bıraktı. Daha popülizm uğruna tek eğlencemiz olan futbolu bakalım ne hale getirecekler.

Buradan Konami'ye pühi diyorum. Bari rekabet varken daha tutarlı şeyler geliyordu.

Birkaç senedir işliyordu yavaş yavaş ancak aynı sahada oynatmasını da beklemezdim.
 
Kadınlar futbol oynuyor da kadınlar futbol oyunu oynuyor mu? Veya kadın oyuncuların FIFA' da kadın futbolu arzu ettiğini kim düşündü? Para için yapmayacağı dangalaklık yok EA' in. FUT moda olduğundan beri FIFA oynamayı bırakmıştım. Ben eski kafa kariyer modcuyum FIFA oyununda. Bunun üzerinde de hiç durmadıkları için bırakmıştım.
 
Kadınlar futbol oynuyor da kadınlar futbol oyunu oynuyor mu? Veya kadın oyuncuların FIFA'da kadın futbolu arzu ettiğini kim düşündü? Para için yapmayacağı dangalaklık yok EA'in. Fut moda olduğundan beri FIFA oynamayı bırakmıştım. Ben eski kafa kariyer modcuyum FIFA oyununda. Bunun üzerinde de hiç durmadıkları için bırakmıştım.

Kariyer moduna yıllardır hiç bakmıyorlar.
 
Yine 24'ün kariyerine güzel şeyler getirmişler artık menajerimiz falan var bir de maaş için görev falan veriyorlardı.

Çok zayıf bir yapay zekaya sahip kariyer modu. Rakipler taktiklerini bile doğru düzgün yapmıyorlar ilk 11leri saçma sapan vs.
 
Bence çok saçma. İyi ki Mobile'de de böyle bir şey yok, eğer olsaydı iyice kendini bitirirdi. Bir de kadın oyuncular buglu bir tık. Şuanlık erkeklerden çok daha iyi oynuyorlar oyunda. 50 kilo kadın gidip Haaland'a omuz atıp düşürebiliyor bile. Keşke kadın futbolcular için ayrı bir mod veya tema tarzı bir şey gelseydi. Böyle hiç iyi olmamış.
 

Geri
Yukarı