xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Dosya Ekleri resim_2024-05-30_154447093.png 72,5 KB · Görüntüleme: 211
Çözüm xQEFA 28 Haziran 2024 marlon1967 dedi: Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım. Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin.
marlon1967 dedi: Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım. Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin.
KS KS xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #21 Hocam farklı hesapta da aynı sorun maalesef. UqSKY dedi: Sağ tarafta filtreleme alanı olması gerekiyor oradan bakar mısın? Hepsinin tikli olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız sanırım Epic Games'te oyun gözüküyor fakat EA App'de gözükmüyor. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Hocam farklı hesapta da aynı sorun maalesef. UqSKY dedi: Sağ tarafta filtreleme alanı olması gerekiyor oradan bakar mısın? Hepsinin tikli olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız sanırım Epic Games'te oyun gözüküyor fakat EA App'de gözükmüyor.
E ecavusoglu Attopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ea twitter den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım ?? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ea twitter den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım ??
KS KS xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #23 ecavusoglu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EA Twitter'den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 hesapta da aynı problemi yaşadım hocam pek sanmam benimle ilgili olduğunu. Artı 0 Eksi
ecavusoglu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et EA Twitter'den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Vallahi 2 hesapta da aynı problemi yaşadım hocam pek sanmam benimle ilgili olduğunu.
E ecavusoglu Attopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #24 xQEFA dedi: Vallahi 2 hesapta da aynı problemi yaşadım hocam pek sanmam benimle ilgili olduğunu. Genişletmek için tıkla... aynısı ben de de var çözemedim ben de araştırıyorum fakat çok da kurcalamaya gerek yok sistemsel büyük ihtimal bekleyeceğiz malesef Artı 0 Eksi
xQEFA dedi: Vallahi 2 hesapta da aynı problemi yaşadım hocam pek sanmam benimle ilgili olduğunu. Genişletmek için tıkla... aynısı ben de de var çözemedim ben de araştırıyorum fakat çok da kurcalamaya gerek yok sistemsel büyük ihtimal bekleyeceğiz malesef
KS KS xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #25 ecavusoglu dedi: Aynısı bende de var çözemedim ben de araştırıyorum fakat çok da kurcalamaya gerek yok sistemsel büyük ihtimal bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk hesapta oldu iade ettim, şimdi bu hesapta da oldu beklersek düzelir belki 14 güne kadar iade hakkı var zaten. Artı 0 Eksi
ecavusoglu dedi: Aynısı bende de var çözemedim ben de araştırıyorum fakat çok da kurcalamaya gerek yok sistemsel büyük ihtimal bekleyeceğiz maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk hesapta oldu iade ettim, şimdi bu hesapta da oldu beklersek düzelir belki 14 güne kadar iade hakkı var zaten.
B batws Centipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 7 3 Haziran 2024 #26 Bende de aynı sorun var. Uzun zamandır uğraşıyorum EA ile ilgili bir sorunmuş yakında düzelecektir iade etme bu kadar paraya bulamazsın bir daha. Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var. Uzun zamandır uğraşıyorum EA ile ilgili bir sorunmuş yakında düzelecektir iade etme bu kadar paraya bulamazsın bir daha.
KS KS xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #27 Arkadaşlar arkadaşımda da aynı sorun yaşanmış. Kendisi ücretsiz bir oyun alıp onu kurmuş sorun düzelmiş. Bende çalışmadı ama belki başkalarında çalışır. Bir deneyin derim. Çözümü buldum, oyunu sürekli VPN ile oynamak gerekiyormuş. İade ettim. Son düzenleme: 10 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar arkadaşımda da aynı sorun yaşanmış. Kendisi ücretsiz bir oyun alıp onu kurmuş sorun düzelmiş. Bende çalışmadı ama belki başkalarında çalışır. Bir deneyin derim. Çözümü buldum, oyunu sürekli VPN ile oynamak gerekiyormuş. İade ettim.
marlon1967 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #28 xQEFA dedi: Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba xQEFA dedi: Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
xQEFA dedi: Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba xQEFA dedi: Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla...
KS KS xQEFA Centipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 117 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #29 marlon1967 dedi: Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım. Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
marlon1967 dedi: Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu? Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım. Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin.