Çözüldü Epic Games EA FC 24 kütüphanede gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xQEFA

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700XT 12GB - RYZEN 5 5600 - B450M-K II - 1x16 GB 32000MHz - 1 TB M.2 SSD
Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-05-30_154447093.png
    resim_2024-05-30_154447093.png
    72,5 KB · Görüntüleme: 211
Çözüm
Reis aynı sorunu ben de yaşıyorum bir çözüm buldun mu?

Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba?

Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım.

Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin.
Hocam farklı hesapta da aynı sorun maalesef.

Sağ tarafta filtreleme alanı olması gerekiyor oradan bakar mısın? Hepsinin tikli olması gerekir.

Hocam siz yanlış anladınız sanırım Epic Games'te oyun gözüküyor fakat EA App'de gözükmüyor.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ea twitter den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım ??

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EA Twitter'den bir açıklama yapmış fakat 10 şubatta hala düzeltilmemiş olması normal mi sorun bizde mi anlamadım?

Vallahi 2 hesapta da aynı problemi yaşadım hocam pek sanmam benimle ilgili olduğunu.

Aynısı bende de var çözemedim ben de araştırıyorum fakat çok da kurcalamaya gerek yok sistemsel büyük ihtimal bekleyeceğiz maalesef.

İlk hesapta oldu iade ettim, şimdi bu hesapta da oldu beklersek düzelir belki 14 güne kadar iade hakkı var zaten.

Arkadaşlar arkadaşımda da aynı sorun yaşanmış. Kendisi ücretsiz bir oyun alıp onu kurmuş sorun düzelmiş. Bende çalışmadı ama belki başkalarında çalışır. Bir deneyin derim.

Çözümü buldum, oyunu sürekli VPN ile oynamak gerekiyormuş.

İade ettim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Epic Games ile bugün EA FC 24 satın aldım fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor.

kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba

Kral aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldun mu acaba?

Kusura bakma mesaja bakamadım VPN ile giriş yapınca düzeliyor sanırım.

Problem galiba güvenli internetten dolayı kaynaklanıyor onu da kapatmayı deneyebilirsin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı