EA FC 24 live editör çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ahmethegreat

Femtopat
Daha fazla  
Bu sabah oyuna güncelleme geldi. Güncelledim ama live editör çalışmıyor. Son sürüm olmasına rağmen. Nasıl çözebileceğimi bilen var mı?

Bugün tekrar denedim ve çözüm tekrardan çalıştı. Sadece birkaç detay eksik kalmış arkadaşın anlattığı çözümde o yüzden ben de yazmak istedim;
1- Live Editor KAPALI ŞEKİLDE oyunu ONLINE olarak başlatın.
2- Oyuna girdikten sonra ultimate team veya sezonlar moduna girip eğer varsa kadro güncellemelerinin vs. yapılmasını bekleyin.
3- Güncelleme yapıldıktan sonra oyundan çıkın.
4- Live Editor'ü AÇIN, settings bölümünden delay'i 4000 yapın.
5- (KRİTİK NOKTA) Live Editor açıkken oyunu Live Editor'den DEĞİL, EA APP veya Steam üzerinden direkt başlatın.

NOT: 4000ms çalışmadıysa 500ms artıra artıra tekrar 1. maddeden deneyebilirsiniz.
Bu çözüm bende çalıştı tekrar denemek isteyen olursa bir bakabilir. Live Editor için silver üyelik 150tl civarına geliyor veya 31 Temmuz'da bedavaya indirebilirsiniz eğer bu çözüm hala çalışmadıysa.

*Çalıştığının kanıtı olarak bir foto da bıraktım.
söylediğin her şeyi tek tek yaptım. Herhangi bir hata almıyorum fakat oyun yüklemede kalıyor. oyun içi yükleme ekranı değil bu arada ea'de açarken launching'de kalıyor. yaklaşık 10 dakika kadar bekledim.

Söylediğin her şeyi tek tek yaptım. Herhangi bir hata almıyorum fakat oyun yüklemede kalıyor. Oyun içi yükleme ekranı değil bu arada EA'de açarken Launching'de kalıyor. Yaklaşık 10 dakika kadar bekledim.

Benim 2 mesaj önce attığım linkteki FC 24 Live Editor v24.1.1.9 indirip onunla çalıştırır mısın bu delay çözümü tam çalışmıyor en son sürüm live editör kullanmak en doğrusu

Hocam merhaba, live editör üzerinden EAFC24'ü açtığım zaman tekrar EA sayfasına atıyor, oyun açılmıyor yardımcı olabilir misin?

söylediğin her şeyi tek tek yaptım. Herhangi bir hata almıyorum fakat oyun yüklemede kalıyor. oyun içi yükleme ekranı değil bu arada ea'de açarken launching'de kalıyor. yaklaşık 10 dakika kadar bekledim.
Kanka Selam EA'i Offline moda almadan çalışmaz Live Editör.

Benim 2 mesaj önce attığım linkteki FC 24 Live Editor v24.1.1.9 indirip onunla çalıştırır mısın bu delay çözümü tam çalışmıyor en son sürüm live editör kullanmak en doğrusu
1722841156517.png

Son düzenleme:
Hocam merhaba, live editör üzerinden EAFC24'ü açtığım zaman tekrar EA sayfasına atıyor, oyun açılmıyor yardımcı olabilir misin?

Kanka Selam EA'i Offline moda almadan çalışmaz Live Editör.

Eki Görüntüle 2274433
Merhaba ben oyunu yıllardır live editör ile oynuyorum bende online offline sorunu olmuyor illa ofline girmen gerekiyor diyemem ama deneyebilirsin live editör yönetici başlatman önemli windows kullanıcı izinleri vermen gerek modlu giriyorsan eğer properties kısmına bunu yazman gerekiyor -dataPath FIFAModData onun dışında oyunu ilk fc24 ile normal başlat online olarak yükleme yapsın sonra menüye gel çık daha sonra live editör ile başlatabilirsin eğer modla giriyorsan bazı modlar hatalı oluyor onları deneyip çalıştırıp karar vermen gerekiyor.Live Editör virüs taşımıyor ancak inject işlemi yapıyor ve bazı virüs programları bunu engelliyor çalışsa bile oyun açılırken sorun çıkarabiliyor şuan live editör çalışmasında sorun yok eğer hala devam ediyorsa youtube çözüm videoları illa vardır

Son düzenleme:
Merhaba ben oyunu yıllardır live editör ile oynuyorum bende online offline sorunu olmuyor illa ofline girmen gerekiyor diyemem ama deneyebilirsin live editör yönetici başlatman önemli windows kullanıcı izinleri vermen gerek modlu giriyorsan eğer properties kısmına bunu yazman gerekiyor -dataPath FIFAModData onun dışında oyunu ilk fc24 ile normal başlat online olarak yükleme yapsın sonra menüye gel çık daha sonra live editör ile başlatabilirsin eğer modla giriyorsan bazı modlar hatalı oluyor onları deneyip çalıştırıp karar vermen gerekiyor.Live Editör virüs taşımıyor ancak inject işlemi yapıyor ve bazı virüs programları bunu engelliyor çalışsa bile oyun açılırken sorun çıkarabiliyor şuan live editör çalışmasında sorun yok eğer hala devam ediyorsa youtube çözüm videoları illa vardır
Deneyeceğim, teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı